KEIO KUHI.Foto: MATI HIIS
Korvpall
5. oktoober 2014, 22:13

Korvpalliliidu peasekretär rahapalvest: tahtsime võimalikult vara rahapuudusest teada anda

Eesti korvpalliliidu peasekretär Keio Kuhi ütles ETV spordisaates, et pole nõus kriitikaga, mis tuli pärast alaliidu presidendi Jüri Ratase rahalist abipalvet valitsusele. Ratas kirjutas valitsusele kirja, et korvpalliliit vajab meeste koondise EMile saatmiseks juurde 300 000 eurot, aga ei täpsustanud, mis selle summaga detailselt teha plaanitakse.

"See ei vasta tõele, et me ei tahtnud plaane lahti kirjutada. Esimene eesmärk oli piisavalt vara valitsusele ja avalikkusele teada anda, et meil on lisaressursse vaja.
Teine eesmärk oli kaasa aidata uue rahastusallika tekkele. Praegu puudub koht, kuhu EMile kvalifitseerumise korral raha saamiseks pöörduda," rääkis Kuhi.

Tema sõnul on korvpalliliit juba tegelemas erinevate viisidega, kuidas koondise sõitu võimalikult efektiivselt finantseerida. "Praegu käib töö tagatubades. Valmimas on turundusplaanid, kuidas fännid saaksid mugavalt koondisele kaasa elama minna. Muidugi sõltub palju sellest, kus Eesti alagrupimängud peetakse. Jaanuari alguses tuleme välja esimeste kavadega, kuidas neile sõitu lihtsamaks muuta," täpsustas Kuhi.