Möödunud nädalal kaitseväe staabi- ja sidepataljoni saabunud uutele ajateenijatele tehtud narkotestis kõrbesid kolm sportlast.Foto: JOOSEP MARTINSON
Spordiblogi
6. oktoober 2014, 10:29

Nädala miinus | Spordiroodu ajateenijate põrumine narkotestis (7)

Õhtulehe sporditoimetus võtab igal esmaspäeval kokku möödunud seitse päeva (Eesti) spordis jagades välja nädala plussi ja miinuse. Lisaks vaatame alanud nädalale otsa mõne ennustuse läbi. Meie 6. oktoobri valik:

MÖÖDUNUD NÄDALA PLUSS

Eesti naiste epeevehklemises sumiseb nagu mesilastarus. Aga see on hea sumin, mis tuleb ala arengule üksnes kasuks. Nelli Paju võit Eesti karikavõistlustel mõjus äratuskellana seni end turvaliselt Eesti koondises tundnud Irina Embrichile, Erika Kirpule, Julia Beljajevale ja Kristina Kuusele. Taganttulijatest on kindlasti üllatusvõimeline ka juunioride maailmameister Katrina Lehis.

MÖÖDUNUD NÄDALA MIINUS

Möödunud nädalal kaitseväe staabi- ja sidepataljoni saabunud uutele ajateenijatele tehtud narkotestis kõrbesid kolm sportlast – jalgrattur, kergejõustiklane ja poksija. Kiirtesti tulemused pole paraku alati usaldusväärseks osutunud, sestap tuleb ära oodata kordustesti näidud. Ometi sattus Eesti spordi meetünni taas tilk tökatit ja nii muutub magus asi üha mõrumaks.

ALANUD NÄDALA ENNUSTUS

30% on tõenäosus, et Eesti jalgpallikoondis alistab võõrsil Leedu. Kuigi Eesti avas valiksarja ilusa 1:0 võiduga Sloveenia üle, tuleb kodus mängivat Leedut pidada kergeks soosikuks. Ei saa unustada, et mäng toimub Eesti meeskonna jaoks harjumatul kunstmurul ning ükski Eesti ründajad pole viimase kuu jooksul koduklubi eest väravat löönud. Samas ei tähenda see, et Leedut tuleb karta. Enamvähem võrdsed meeskonnad, kõike võib juhtuda. Ilmselt võidab see, kes rohkem tahab ja usub.