Marussia F1 meeskonna sõitja Jules Bianchi seisund on jätkuvalt kriitiline.Foto: YUYA SHINO
Vormel 1
6. oktoober 2014, 11:04

Halvad uudised - teated, et Bianchi suudab ise hingata, ei vasta tõele (1)

Inglismaa uudistekanal Sky Sports teatab, et vastupidiselt pühapäeva õhtul levinud teadetele ei suuda Suzuka ringrajal ränga avarii teinud vormelipiloot Jules Bianchi ise hingata.

Marussia F1 meeskonna sõitja Bianchi on jätkuvalt kriitilises seisundis. Ta sai kokkupõrkes teist rajalt väljasõitnud vormelit teisaldanud rajatraktoriga tõsiseid peavigastusi. Prantslast tehti eile Mie haiglas kolm tundi väldanud operatsioon.

"Ametlikke teateid haigla ei edasta, aga minu arusaamise kohaselt on Jules jätkuvalt väga kriitilises seisundis ja võitleb oma elu nimel. Samuti võin ümber lükata paar ebaõiget infokildu, mida Prantsusmaa ja Suurbritannia meedia on edastanud. Võin kinnitada, et kahjuks ei suuda Jules iseseisvalt hingata, vaid vajab selleks masinlikku abi. Samuti võin kinnitada, et Bianchile ei ole tehtud teist operatsiooni," raporteeris Sky Sportsi reporter Craig Slater täna hommikul.

Marussia meeskond on palunud avalikkuselt kannatlikkust. Mõista on antud, et edasise info edastamine sõltub Bianchi lähedaste soovist. Tema perekond peaks Jaapanisse jõudma tänase päeva jooksul.