Sam Allardyce (paremal) tahtnuks Louis van Gaaliga pisut veini visata, kuid hollandlane selliste asjadega ei tegeleFoto: DARREN STAPLES
Jalgpall
7. oktoober 2014, 22:31

West Hami peatreener on pettunud, et enam Manchester Unitedi kolleegidega tipsutada ei saa

West Ham Unitedi peatreener Sam Allardyce avaldas pettumust, et Manchester Unitedi uus peatreener Louis van Gaal ei kutsunud teda mängujärgsele veinijoomisele - sir Alex Fergusoni ajal oleks selline käitumine mõeldamatu olnud!

"Mina kutsun alati pärast kodumängu külla sõitnud meeskonna peatreeneri oma kabinetti, et [veini] juua ja rääkida," kirjutas Allardyce oma "Evening Standardi" kolumnis.

"See on hinnatud traditsioon, võimalus eraviisiliseks vestluseks ning samas ka võimalus aur välja lasta."

"Kuid kui käsime Old Traffordil [West Ham kaotas selle mängu 1:2 - toim], siis minu üllatuseks ning, jah, pettumuseks, taolist kutset ei tulnud."

"Kui mäng oli lõppenud, läksin sinna, kus sir Alex Ferguson oli alati veiniklaasiga ootamas - ning kõik oli muutunud. Ma arvan, et seda ruumi kasutatakse nüüd analüüsiks."

"Mulle öeldi, et seda [veinijoomist] enam ei toimu, mispeale ma ütlesin, et mis siis ikka ja lahkusin."

"Mõistagi on Louis van Gaalil õigus teha asju oma äranägemise järgi, sest tema on Manchester Unitedi peatreener, kuid samal ajal jättis see minusse ikkagi vastuolulised tunded."