Spordivaria

ERR toob ekraanile legendaarse "Spordiprisma" järglase (10)

LISA KOMMENTAAR

rumal jutt9. oktoober 2014, 10:11
Praegu on proportsioon lihtsalt suusatamise ja üldse spordiuudiste kajastamise kahjuks ajaliselt eetris. Seega: mis iganes saade sobiks, kui ei pea lihtsalt pikka kuiva juttu kuulama.
zenden8. oktoober 2014, 13:12
Miks saates ei võiks olla 2-3 teemat - kes see viitsib vaadata tervet saadet maadluse probleemidest??? Ja mingite suvaliste spordiylekannete tegemine on rahva raha tuulde loopimine - lõhnab nõukaajale - mingi rahvaste spartakiaat. Näidake kvaliteetset sporti, kasvõi korvpalli euroliigat vmt
kõik8. oktoober 2014, 11:28
Eestis on ainult kolm-neli spordiala mis maailmas mingil tasemel on: vehklemine (stabiilselt alates üheksakümmnendatest maailma 10 seas), maadlus (sama mis vehklemine, lisaks esimese iseseisvuse aeg), kergejõustiku heite alad, mitmekas(stabiilselt keegi tugev) ja hetkel siis tõkked. Võiks veel olla tõstmine, aga hetkel on midagi veel puudu. JA SEE ONGI KOGU EESTI TIPPSPORT ! Ülejäänud on palgateenjad ja ajakirjanikele lihtsalt tööd tootvad sportlased. Just nendele spordialadele tulekski tähelepanu pöörata, kuna ajalugu kordub ja kust ikka tuleb sealt jääbki tulema tippsportlasi.
pole hullu8. oktoober 2014, 11:45
Paar jalgratturit ja siit sealt veel lisaks.
Aga see polegi peamine. Eesti sport ei võrdu maailmatase. Ajame oma asja nagu on meile jõukohane ja kui mõni sportlane lisaks ka mailmas läbi lööb, on see boonuseks.
Mart8. oktoober 2014, 10:41
Spordisaade on õige samm, aga mis ülekandeid puudutab... ERRi tüübid pole ikka omale selgeks teinud, et tänapäeval on spordi jälgimiseks tekkinud NII palju erinevaid kanaleid, et ainus väärtus, mida meie maksumaksja raha eest ostame (kui tegu on lihtsalt rahvusvahelise telepildi vahendamisega), on kommentaari erinevus. Ja vabandust, Tour de France'i kommentaari erinevus ERR vs Eurosport on hoopis meie kahjuks. Vaatamata sellele, et lisandub käputäis vaatajaid, kes inglise keele vähese oskuse tõttu saavad suurema väärtuse, on siiski vahe nii väike, et enamus nimetatud ülekannetest saavad olema ainult ERRi toimetaja töökoha täitmise vajadusest, mitte vaatajate huvidest tulenevad.
Ten8. oktoober 2014, 11:45
Võrreldes SVT, NRK või YLE'ga on ETV täiesti spordivaba, :D
toits8. oktoober 2014, 10:04
kas kuidagi oleks võimalik Kalkunit sundida enne eetrisse ilmumist juuksuri juurest läbi astuma, või vähemalt peeglisse vaatama?
See on ikka eriti võigas vaatepilt juba aastaid.
arvamus8. oktoober 2014, 10:02
Üldiselt võiks spordiülekannete osas ka vaatajate eelistusi küsida. Kas ikka kohalik jalgpall ja pikk jalgrattasõit on vajalikud? Suusatamist on kindlasti rohkem vaja, kuidas see muidu ka noorteni jõuaks, pole alati ju oluline, et meie omad isegi kaasa teeksid. Ja lisaks oleme me kõik ju talvisel ajal tubasema eluviisiga, siis võikski olla midagi telerist vaadata. Ka spordiuudistele andke rohkem eetriaega, sobiks hästi ka 18.30 algavasse saatesse.
väga rumal arvamus8. oktoober 2014, 22:22
Suusatamist on rohkem vaja, et see noorteni jõuaks, samas kui rattaspordis ja jalgpallis poleks seda vaja teha? Üpris rumal suhtumine ja alade vastandamine, millest kumab läbi suusataja taust. Spordiprismat oleks aga vaja. Vahest julgeb keegi suusatajatest nendest Bernatski asjadest rääkida
tublid!8. oktoober 2014, 09:32
See on vajalik asi. Peamine et nüriks ei muutu.