Korvpall

Kalev/Cramo sai Ühisliiga avamängus liiga läbi aegade suurima kaotuse (10)

LISA KOMMENTAAR

pallur10. oktoober 2014, 12:52
Mis mõte on sellistel mängudel? Negatiivsed emotsioonid nii kaotajale,kui võitjale! Vaevalt,et Lokomotiivi pallurid rõõmust lakke hüppasid! Küsimus on selles,et kas on mõtet sellise satsiga VTB liigas mängida ja raha välismängijate peale raisata? Mängige Eesti ja Balti liigat ning treenige eestlasi.Küsin, et kus on Rain Raadik,Mangelsoo? Omad noored ei saagi areneda,kui alla keskmise tasemega leegionärid on ees!
to 21:01, 9. okt 201410. oktoober 2014, 08:52
Mitte keegi ei sunni sind vaatama.Sina muidugi sellest aru ei saa,et on ka inimesi,keda sport huvitab.Ei oma tähtsust,kes osalevad.Poliitilist paska oskab igaüks meist ajada.
mina9. oktoober 2014, 23:37
No tegelikult Kalev ei proovinudki mängida ja vastu tegutseda. Jääb küsimus:kas ainult VTB liigas osalemise eest saadava tasu pärast lastakse ennast häbistada? Meeskond ju ei mänginud!!!
kapp9. oktoober 2014, 22:09
noh,pangu siis ka kalev vihaselt.see on nii nagu on.sai kaotuse suurelt see on fakt.teooriaid nagu see esimene kommentaator pikkalt ja laialt seletas on mustmiljon.
numbrid naitavad midagi muud.
9. oktoober 2014, 21:01
Sellepärast leedukad loobusidki VTB liigast,kuna nad on info sees rohkem ja pärast Ukraina okupeerimast ,anekteerimist ja praktiliselt venemaa poolse sõja kuulutamist läänemaailmale on oodata hüsteerilist ja NSVL-gu aegseid spordilahinguidki kordades ületatavaid (esimese vereni) välja) vastasseise. Leedukad teavad ,et korvpalli juhib KGB ja FSB kindral ning Putini lähikonda kuuluv aastakümneid juba Ivanov (seesama ,kes meil siin aastat paar tagasi sellise eesti "Kalevi" kamraadina siin esines ja laias kolme pingi peal korraga Saku Suurhallis) ning praegu ,kus venemaa sanktsioonidega nurka surutuds ,on Venemaal ainus võimalus "läänele koht kärre näidata" spordis ja spordivõistluste lahingutes,leedulased said oma tähtmängijatega suurepäraselt aru,et isegi ,kui nad hakkavad eraskordseltki vastu on shansid vaid edaspidise korvpallurikarjääri kaalukausile panemisega ,sest kui vihaseks lahinguks läheb võib aastate pikkused traumad saada ja ka üldse korvpalliga edaspidi hüvasti jätta. Kõige parem oleks üksmeelne boikott olnud kõigilt lääne meeskondade poolt ,las mängivad ja lällavad omavahel ,las peksavad kasahhe ja valgevenelasi.
Eesti ja eriti Kalevi management ja Craamu "tööRIISTAD" mõtlesid ,et osalustasud (ka kaotuse korral saab VTB-s mingi summa) ja mingi müstiline mängukogemus kaalub kõik üles ja mingist (Baltimaade) läänedemokraatriamaade solidaarsusest ei saa juttugi olla. See on nende valik,arvan ,et venelastel,Ivanovil (kasvõi Putinil endal) pole midagi selle vastu ,et selline "peksupoiss" (eesti) on end vabatahtlikult end alandamiseks ja korvpalli "pilastuseks" vene klubide kätte end andnud, vene inimesel peab ju olema "väljund kuhu ta kõik selle viha kanaliseerib", arvan ,et sellised "kogemused astronoomiliste kaotustega" ei karasta vaid riuineerib kogu eesti (järelkasvu) korvpalli, arvan,et korvpalli juhtivad kesikud, TV saadetes venelasi sümpatiseerivad Savisaare TV diktorid ja eesti spordiacalikus peaks tulema mõistusele,kui on olemas punkt ,mis lubab ilma suurte tagajärgedeta lahkuda "areenilt" VTB-st ,tuleb seda teha,lihtsalt arvestatakse tehnilised kaotused alagrupi meeskondadele. See mis toimub om ALANDAMINE , ja seda on näha Putini televisioonist ,saal "määgib ja ruigab" (eriti võigas rassidiskrimineerimine Elegari vabavisete ajal" ja kontrapunktina saalis väljavõetud Kubani klubi fännide poolt loosung ,kus kirjas "POLUTSHAITE VOZMEZDIJU!" ("Näh saage nüüd kättemaksu tunda!#) oli lõppakordina musternäide ,mis ootab eesti klubi see aasta ja ka järgnecad.
KAS SELLIST KORVPALLI ME TAHTSIMEGI?
Aga auhind on hea!9. oktoober 2014, 20:59
Said raudtee vormi puslatid, oranzi- musta triibulised.
koss9. oktoober 2014, 20:58
see ongi meie korvpalli tipp
vunts9. oktoober 2014, 15:23
asd9. oktoober 2014, 17:19
Anna minna, dolbajoob.
Saun9. oktoober 2014, 20:17
Selline mäng peaks Cramole häbistavalt mõjuma. Poolega saavad "tappa"