Video: Viljar Voog
Jalgpall
11. oktoober 2014, 17:06

ÕHTULEHE VIDEO | Rooneyga võitlema hakkav Karol Mets: Pean vastu pidama (1)

Eesti jalgpallikoondise noor kaitsja Karol Mets tõdes EM-valikmängu eel Inglismaaga, et vaatamata täispikale mängule Leeduga ta väsimust ei tunne. 

"Kunstmurumäng on veel jalgades, kuid õnneks on meil head füsioterapeudid, kes teevad head tööd ning see ei sega meid küll kuidagi," sõnas ta pressikoverentsil. 

Metsa sõnul on võõrsil saadud 0:1 kaotus Leedu vastu unustatud. "Arvan, et panime selle mängu lukku, tegime põhjaliku analüüsi. Leedu mäng on meie jaoks minevik ning saame siit edasi minna," tõdes ta. 

Mets muigas, et kui koondise peatreener Magnus Pehrsson peaks teda platsile lubama, on eesmärgiks värav puhas hoida. Tema kaitsta on inglaste kapten Wayne Rooney. 

"Kindlasti tahaks terve meeskonnaga taga hoida nulli ning anda neile läbi tulemiseks väga vähe ruumi. Kui inglased mängivad rombi, on neil kaks ründajat ning see tähendab järelikult seda, et pean nr 10 (Wayne Rooney- toim.) peal oleva mängijaga rohkem vastu pidama ning teda kinni hoidma," lisas Mets ning tõdes, et inglased on kiired ja teravad ning tuleb loota kontravõimalustele.