Video: Viljar Voog
Jalgpall
11. oktoober 2014, 20:25

ÕHTULEHE VIDEO | Wayne Rooney: Teame, mida võitmiseks tegema peame

Inglismaa jalgpallikoondise kapten Wayne Rooney sõnas mängueelsel pressikonverentsil, et pärast 5:0 võitu San Marino üle on raske emotsioone alla suruda, kuid eestlasi alahindama ei hakata. 

Inglased saabusid Lilleküla staadionile otse lennukilt ning käisid väljakuga vaid tutvumas, kuid nii peatreener Hodgson kui Rooney kinnitasid, et väljak on suurepärane.

Rooney lisas, et põhieesmärk on jätkuvalt EMile pääsemine ning eestlasi ei saa alahinnata. "5:0 võit San Marino üle tõstis ilmselgelt meie enesekindlust, kuid peame keskenduma ning Eestist me halvasti ei mõtle. Kui tahame võita, peame oleme keskendunud terve mängu, 90 minutit. Tean, et see on raske, kuid teame, mida võitmiseks tegema peame."

Kohtumises San Marino vastu penalti sisse löönud Rooney kinnitas, et teda kahe mängu vahelised vähesed puhkepäevad ei häiri.

"Mina tunnen end hästi. Olen sellega harjunud, kui olen kümme aastat mänginud Manchester Unitedi Formaat on koondisemängudejaoks küll uus ning annab treeneritele ilmselgelt muudatustks vähe aega, kuid mängijana tahad ikka vaid mängida ning see on super!"