A.J. GreenFoto: Reuters/Scanpix
NFL ameerika jalgpalli liiga
12. oktoober 2014, 15:47

TÄNA: Hunt ja Bengals võõrustavad Panthersit (4)

Cincinnati Bengals peab täna õhtul duelli Carolina Panthersiga ning Margus Hundi koduklubi loodab maha pesta nädal tagasi New England Patriotsi käest saadud kõva ketuka.

Kui vaid nädal aega tagasi räägiti Bengalsist kui potentsiaalsest Super Bowli meeskonnast, siis Patriotsi vastu lõid välja vanad vead: kui harilikke mänge suudetakse probleemideta võita, siis rambivalgus võtab jalad värisema. Primetime-mängus, terve USA silme all, saadi 43:17 kaotus.

Kodusele Paul Browni staadionile naasnud Bengals loodab, et pärast tänast õhtut räägitakse neist taas kui ühest NFLi tugeivamast meeskonnast. Kui täna võidetaks, oleks selleks vast tõesti põhjust, sest kuigi Panthers pole ülitugev meeskond (tänavu on saadud kolm võitu ja kaks kaotust, Bengals kolm ja üks), on Cincinnatil probleeme vigastustega.

Nende suurim staar A.J. Green suutis sel nädalal trennis taas teha viga oma suurele varbale, mis jättis ta kõrvale hooaja teisest mängust Atlanta Falconsiga ning ülisuure tõenäosusega täna ei mängi.

Kindlasti ei näe täna platsil Marvin Jonesi, kes hooaja algul oli väljas katkise luu, nüüd väljaväänatud jalaga, mis tähendab, et Bengals ei saa mängitada oma kaht parimat püüdjat. See aga tähendab, et vähemalt mingil hetkel näeb sel positsioonil mängimas meeskonna noort staari, sööstjat Giovani Bernardi.

Seoses Eesti-Inglismaa jalgpallimänguga Õhtuleht tänasest matšist kahjuks otseülekannet ei tee.