Sergei PareikoFoto: MARTIN ATSO
Jalgpall
12. oktoober 2014, 22:16

Sergei Pareiko väravast: Minu jaoks oli see püüdmatu pall (2)

Eesti jalgpallikoondise väravavaht Sergei Pareiko sõnas pärast 0:1 kaotusmängu Inglismaale, et vaatamata vähemusele suutis Eesti meeskond lõpuks ometi ühtselt lõpuni mängida.

"Ragnari punane kaart segas meie eesmärke. Proovisime lõpuni mängida, mis sellest, et nad on tehnilised ja kiiremad. Klass on klass," rääkis Pareiko.

Inglismaa ainsa värava lõi Wayne Rooney 73. minutil, kui skooris eestlasele püüdmatu karistuslöögi otse paremasse nurka.

"See oli raske trahvilöök. Võib-olla kui ma teinuks sammu paremale, olnuks võimalus püüda, kuid siis oleks mu vasak nurk tühjaks jäänud. Rooneyl on oskus olukorda lõpuni näha, hakkab varem liikuma. Kindlasti vaatan hiljem olukorra üle, see oli minu jaoks püüdmatu pall," tunnistas Pareiko.

Väravavahi sõnul on nimekale vastasele allajäämine valus, kuid näitab, et eestlased on õigel teel. "Poisid said hakkama, kellestki ei paistnud väsimust. Suutsime isegi viimastel minutitel ette joosta ning kaitses rabeleda. Sellised olukorrad õpetavad elu, meil on ju terve valiktsükkel veel ees. Punkte on vaja teenida!"