Artur Pikk
Jalgpall
12. oktoober 2014, 22:44

Kaitseväelane Artur Pikk: raske mäng, sest ma ei saa regulaarselt treenida (4)

Äärekaitsja Artur Pikk tegi mängus Inglismaaga oma valiksarjadebüüdi. Eelnevalt oli ta koondise särgis mänginud vaid viis minutit Tadžikistani vastu. Nüüd pidi ta oma karjääri tähtsamale mängule tulema otse aega teenimast.

"Tänane mäng oli väga raske, sest olen Kaitseväes ja pidevalt trenni teha ei saa. Hommikul sain teada, et olen algkoosseisus ja kohe Inglismaaga, mitte Tadžikistani või mõne sellise riigiga," kirjeldas pärast mängu laigulised selga pannud Pikk.

Spordiroodus aega teeniv kaitsja sai teada, et teda tahetakse vigastatud Taijo Teniste asendajaks Õhtulehe uudisest. "Ka Levadiast helistati mulle ja öeldi, et mind tahetakse juba Leedu mänguks, aga Kaitsevägi sai sellest liiga hilja teada ja ma ei jõudnud sinna." Kui teine vasakkaitsja Ken Kallaste Leedus punase kaardi sai, pidigi Pikk Inglismaa vastu mängima.

Enamasti Adam Lallana ja Danny Welbeckiga madistanud Pikk sai tööga hästi hakkama. "Olen olnud sees ainult 10 päeva. Õnneks veel saan hakkama," ütles ta oma (mängu)vormi kohta.

Edasine graafik on mehel aga tihe "Pean kell 11 olema väeosas ja edaspidi on kell kuus äratus." Järgmine kord saab Pikk välja järgmisel nädalavahetusel peetavaks Levadia ja Flora duelliks.