NFL ameerika jalgpalli liiga

Hundil napib mänguhetki, Cincinnati Bengalsil võite (3)

LISA KOMMENTAAR

Mart14. oktoober 2014, 15:54
2 järjestikust mitte-võitu on küll ootamatu, aga Bengals on endiselt kindel kohamängude prentendent. pigem on probleem kaitses kui rünnakus. ja probleem kaitses tuleneb mängu koordineerinud Line Backer'i (II kaitseliini mängija) Burfict'i vigastusest ja eelmiste aastate vormist vigastuse tõttu kaugel oleva Defensive Tackl'i (I kaitseliini keskmängija) Geno Atkinsi kehvast vormist - teda ei pea enam praegu kahe mehega takistama ja 1. liini äärtel jääb seega tegevusruumi vähemaks.
Mis Hunti puudutab, siis oleme ausad - tal ei ole lihtne 5 aastat NFLs mänginud Dunlop'i kohta omale saada ja mängupausi ajal tehtud treeningud (kus Hunt oli vigastuse tõttu kõrval) tugevdasid ta positsiooni veelgi.
Aga Hunt ja tema kohalikud fännid ei pea muretsema, küll ta oma võimaluse saab ja NFL's, kus vigastused juhtuvad kahjuks sageli, võib see võimalus tulla pigem varem kui hiljem. Õnneks tundub, et ka Hunt on praegu selle võimaluse ära kasutamiseks valmis ja Special Team'i (eriülesannete grupp) episoodides tal tahtmisest puudu ei näi jäävat.
Muuseas, ma ennustan, et kui Hunt lõpuks esimeses koosseisus väljakule saab ja paari mänguga enesekindluse leiab, saab temast kohe ka terve kaitseliini poolt aktsepteeritud liider.
Tüüp.14. oktoober 2014, 13:13
Hundid karud käisid seal ja rebane istus ukse peal aitab ära hakkab tüütama pidevalt sellest inimesest kirjutised, sest enne ta ei olnud mitte keegi.
Hei undu,14. oktoober 2014, 12:40
rahu, aiinult rahu! Tee trenni ja näe vaeva, küll tuleb ka mänguaega! :)