Vontaze Burfict ja Greg OlsenFoto: AJ Mast
NFL ameerika jalgpalli liiga
15. oktoober 2014, 19:19

Hundi meeskonnakaaslane sai vastaste meelega vigastamise eest suure rahatrahvi

NFL on määranud Margus Hundi meeskonnakaaslasele Vontaze Burfictile vastaste tahtliku vigastamise eest 25 000 dollari suuruse rahatrahvi. Mängukeelust mees siiski pääseb.

Näotud intsidendid leidsid aset Bengalsi kaotusmängus Carolina Panthersiga, kui Burfict väänas asjatult Cam Newtoni ja Greg Olseni hüppeliigeseid. Mõistagi oli kogu Panthersi leer kohtumise järel püha viha täis ning Bengalsi mängijale nõuti võimalikult karmi karistust.

"Sellistele asjadele mängus kohta ei ole," põrutas Panthersi peatreener Ron Rivera ning lööja Graham Gano lisas: "Uskumatu, et ta tahtis kahel korral minu meeskonnakaaslastele meelega haiget teha. Loodetavasti näitab NFL karmi kätt!"

Burficti ohver Olsen sedastas omalt poolt: "Kui NFL tõepoolest hoolib mängijate ohutuse eest, siis peavad nad taolistele tüüpidele nädalatepikkuse mängukeelu määrama. Minul ja Camil vedas, et meie ei pea nädalaid eemale jääma."

Mängukeelust Burfict siiski pääses, kuid 25 000 dollari suurune rahatrahv paneb ta ehk siiski pisut elu üle järele mõtlema.

Kõnealused intsidendid: