Bengals - Colts 0:27Foto: AFP/Scanpix
NFL ameerika jalgpalli liiga
19. oktoober 2014, 23:10

GALERII: Bengals on juba kolm mängu võiduta, Daltonilt hirmus esitus (4)

Cincinnati Bengalsi võitudeta seeria sai jätku kui võõrsil alistuti 0:27 Indianapolise Coltsile. Margus Hundi koduklubi mureks oli seekord kohutav ründemäng.
23:15

Järgmine nädal kulgeb Bengalsil suuresti end otsides. Ootame huviga, mis mänguplaaniga Ravensi vastu platsile joostakse. Seniks aga aitäh jälgimast ja kena nädalavahetuse lõppu!

23:13

Et Bengalsi seisu veelgi keerulisemaks teha, tuleb neil nüüd järgmine nädal koduväljakul hakkama saada Baltimore Ravensiga, kellest hooaja esimeses matšis 23:16 üle oldi, ent kes on pärast seda mängu võitnud kuuest mängust viis, neist viimased kaks muljetavaldava ülekaaluga.

23:09

Colts saab oma viienda võidu järjest. Bengals jääb esimest korda pärast 2010. aastat nulli peale. See mäng on läbi!

23:05

Andy Dalton on tänases mängus suutnud palli liigutada seni 94 jardi jagu ning kolmveerand neist numbritest on tulnud kui mäng oli juba otsustatud.

23:02

Colts saab veel ühe väravalöögi sisse kui mängu lõpuni on alla kahe minuti.

22:55

Kui mängus Jaguarsiga oli Bengalsi kaitseliin võistkonna nõrk lüli, siis täna on mustaks lambaks ründajad. Möödunud hooajal suutsid liinid üksteise puudujääke lappida ja peaaegu alati tulemuse kirja saada, ent tänavu ei paista sellist kindlust kusagilt.

22:52

Kui lootusetu on siit olukorrast veel midagi päästa? Hundile antakse praktikat paremliinikaitsja positsioonil, kus teda sel aastal kasutada ei plaanita.

22:50

Pärast kolme järjestikkust võitu hooaja algul on Bengals pärast tänast viimased kolm mängu võiduta: kaotus-viik-kaotus. Kummastav öeldagi, ent sellise esitusega on ohus isegi nende koht play-offis.

22:48
Insener

Bengals vajaks ründesse tõesti midagi paremat. Isegi Al Bundy oleks väga hea valik.

#Tuvikesed

22:47

Cincinnati jõuab lõpuks ometi vastaste väljakupoolele ja ka Coltsi viie jardi alasse, ent jätkuvalt ollakse nulli peal. Õuduste õhtu Bengalsile poolteist nädalat enne Halloweeni!

22:39

Ja see rong on Bengalsi jaoks nüüd läinud. Jah, Bengalsil on probleeme vigastustega, aga sellist esitust ründajate poolt ei vabanda miski välja.

22:34

Teine tore Twitteri-nimi, mis tänase mänguga Bengalsile pandud on: #BenGirls. Touchdown Coltsile!

22:30

Selle mängu päästmiseks on Bengalsil vaja 15 minutiga kolm korda skoorida, ent praegu on nende ründajad kui 14-aastased aknega teismelised, kel pole naistega mingit lööki.

22:28

Kolmas veerand on otsas ja Bengals pole jätkuvalt kordagi jõudnud palliga vastaste väljakupoolele.

22:25

Vahelduseks ka midagi ilusat.

22:23
tugitool

Bengals tähendab ka Bengalsi tiigrit, kes on meeskonna maskott. Ei ole vaja niinegatiivseid kommentaare. Igal meeskonnal on head ja halvad ajad.

22:23

Dalton saab palli mängu panna peaaegu poolel väljakul, saab kaks sacki ja "edeneb" rünnakul -15 jardi ... Mehe ja tema ründeliini mäng on reaalselt nõnda halb, et varumehe platsile saatmisega ei oleks praegu enam midagi kaotada. Aga seda ei tehta, sest meeskonna ühe staari enesekindlusele ei ole vaja lisahoopi anda.

22:17

Tänase mängu võtab kõige paremini kokku see Vine:

22:12

JA MIDA TEEB DALTON?!?!?!?!?! ...

Mitte midagi, taas kord luhtub rünnak juba kolme katsega. Väike positiivne märkus on, et äralöögiga saadakse pall Coltsi ühe jardi joonele ehk kaitsjatel on võimalus meeskonnale punkte tuua.

22:02

Ja kohe järgmises olukorras saab Colts kirja touchdowni. Oeh!

Loe rohkem