NÄTAKI: Bengalsi mängujuht Andy Dalton saab matsu Coltsi kaitsja Jean Francois’ käest. Tal oli ikka väga kehv päev! Foto: AFP / Scanpix
NFL ameerika jalgpalli liiga
21. oktoober 2014, 09:00

Bengals oli ülikehv, Hunt õnneks mitte

Kuigi Cincinnati Bengalsi mängijate parkimisplatsil seisavad uhked maasturid ja kiired Porsched, on meeskond kui vana Opel – fännid muretsevad iga matši eel võtit keerates, kas mängumootor läheb tööle või mitte.

Pühapäeval Coltsiga madistades masin ei käivitunud ning tulemuseks oli viimase tosina aasta halvim mäng. Indianapolise Coltsi käest saadi 0:27 kolakas.

Viimati jäi Cincinnati mõnes mängus punktita 2010. aasta jaanuaris, kui play-off-pääsu kindlustanud klubi eest mängisid varumehed – New York Jetsile alistuti võõrsil 0:37.

Sellest tilulilumängust pärinevad mitmed Bengalsi ajaloo ­halvimad tulemused, ent rekorditele oldi lähedal ka Coltsi vastu. Fenomenaalselt halva matši teinud mängujuht Andy Daltoni ründeliin suutis terve kohtumise peale palliga edeneda vaid 135 jardi jagu. Sel sajandil on kehvem (90 jardi) ­olnud vaid 2000. aasta 0:37 kaotus Baltimore Ravensile, kelle kaitseliini juhendas toona just Lewis.

"Ma ei tea (kuidas see võimalik on – toim), aga me saime sellega hakkama," pani peatreenerit kukalt kratsima fakt, et põrus nädal varem Carolina Panthersiga seitsme aasta parimat mängu näidanud ründeliin.

Bengalsi kaitsjad andsid oma kolleegidele võimaluse mängu päästa ning poolajale mindi vaid 0:10 kaotusseisus. Margus Hundi arvele jäi 26 mänguolukorraga üks vastase mahatõmbamine.

Kui Bengals peaks kaotama ka sellenädalase matši Ravensile, tuleb aasta alguses võitudega ülivõimsat hoogu näidanud meeskonna hooajale juba peiesid pidama hakata.