Kas Eesti fännid panevad Riias peo püsti?Foto: TAIRO LUTTER
Korvpall
21. oktoober 2014, 16:49

Lätlased teatasid hinna: piletid Eesti kossukoondise EM-mängudele maksavad alates 20 eurost

Läti korvpalliliit kinnitas, et on valinud Eesti koondise järgmisel aastal toimuvaks EM-finaalturniiriks oma alagruppi. See tähendab seda, et Eesti kossusõpradel on jägmise aasta septembri alguses põhjus võtta ette tee Riiga.

Nüüd on selgunud ka piletite hinnad. Eesti korvpalliliidu peasekretär Keio Kuhi kinnitas Õhtulehelele, et piletite hinnad jäävad vahemikku 20st eurost 25 euroni. "Pooled piletid maksavad 20 ja pooled 25 eurot," märkis Kuhi.

Ühtlasi selgitas Kuhi, et kuigi Eestile on broneeritud igaks alagrupimänguks 3500 piletit, ei tähenda see seda, et need kõik on ka korvpalliliidu poolt garanteeritud. "Me oleme garanteerinud Eesti alagrupimängudele 1000 piletit mängu kohta, välja arvatud mängud Läti ja Leeduga (juhul muidugi, kui leedukad esimesest loosipotist meie gruppi tulevad), mille puhul oleme garanteerinud 2000 piletit." Samas lisas Kuhi, et mõistagi tehakse tööd selle nimel, et reaalselt oleks igal mängul kohal rohkem kui need garanteeritud tuhat Eesti kossusõpra.

Piletid tulevad müüki detsembris, kui alagrupid on loositud ning täpne ajakava selgunud. EMi alagruppide loosimine toimub 8. detsembril Pariisis. Igasse gruppi kuulub kuus meeskonda, seega on fännidel võimalus Riias kaasa elada viiele Eesti koondise kohtumisele. Riias toimuvad üksnes alagrupimängud, play-offideks kolivad meeskonnad Prantsusmaale Lille'i.