Alar Varrak (keskel).Foto: LAURA OKS
Korvpall
22. oktoober 2014, 23:02

ÕHTULEHE VIDEO | Alar Varrak: poolajal peetud jutuajamine tuli kasuks

Kalev/Cramo oli korvpalli Balti liigas kindlalt 90:71 üle Riia Barons kvartalsist, aga Kalevi peatreener Alar Varrak ütles pärast mängu, et päris rahule meeskonnaga siiski jääda ei saa.

„Esimesel poolajal ei toiminud meie kaitse üldse. Vaheajal saI sellel teemal juttu vestud ja kolmandal veerandajal oli kohe teine pilt. Nad viskad esimese viie-kuue minutiga ainult mõned punktid, sealt saime suurema edu kätte ja edasi oli juba lihtsam," rääkis ta.

Varraku sõnul lõi kokkuvõttes meeskondade klassivahe selgelt välja. "Me olime lihtsalt parem võistkond. Alagrupiturniiril olemegi ühed favoriidid ja täna tõestastasime selle numbriliselt ära ka."

Kalevi põhikeskmängija Frank Elegar vaatas tänast kohtumist erariietes. "Plaanimegi põhimeestele Balti liigas rohkem puhkust anda ja vaevalt, et ma teda kasutanud oleks. Aga tal andis jalg natuke tunda ja otsustasime, et ärgu siis üldse riide pangu," selgitas Varrak.

Järgmise mängu peab Kalev/Cramo pühapäeval, kui Ühisliiga raames võetakse Tondiraba jäähallis vastu Samara Krasnõje Krõlja.