Kaspars KambalaFoto: Kuvatõmmis
Korvpall
22. oktoober 2014, 23:27

ÕHTULEHE VIDEO | Läti koll Kaspars Kambala: mängin korvpalli nii kaua, kuni seda naudin (3)

Kalev/Cramole täna korvpalli Balti liigas 71:90 kaotanud Riia Barons kvartalsi suurim staar Kaspars Kambala rääkis, et tuli Läti keskmikku Baronsisse lootuses saada heasse vormi ja millalgi paremasse klubisse siirduda.

"Sarnaselt Kristaps Valtersiga pole me siin kindlasti hooaja lõpuni. Hakkasime siin harjutama ja mängima, aga võimaluse korral saame siit igal hetkel lahkuda," ütles 11 punkti ja 4 lauapalli toonud Kambala.

206 cm pikkune ja üle 120 kg kaaluv Kambala alustas hästi ja surus Kalevi tsentrina alustanud Mindaugas Kupšase ruttu vigadega pingile. Hiljem väsis temagi ja ei suutnud palli enam haakvisetest korvi saata. „Oli päris raske situatsioon, sest tulime mängule otse bussist ja seetõttu olid jalad päris rasked. Eelmistes mängudes hakkasin ennast juba päris hästi tundma, aga täna oli tõesti raske. Eksisin paljudel lihtsatel visetel," rääkis Kambala.

2008. aastal astus ta dopingukaristuse ajal profipoksiringi, kus võitis neljast matšist kolm ja viigistas ühe. Nüüd võtab ta poksikindad enda sõnul kätte vaid suvel ja vaid oma lõbuks.