Vehklemine

Epeevehkleja Nelli Paju asub koondisekohta püüdma oma rahaga (10)

LISA KOMMENTAAR

Dziibus Christ.25. oktoober 2014, 18:24
EVL protokollist:
"Juhatuse liige Jevgeni Karavajev ei olnud rahul
sportlaste treeningplaani ning treeningtingimustega. Karavajevi sõnul tuleks rohkem rõhku panna vehklemisele ja vähem üldfüüsilisele ning mainis ka et kergejõustikuareen ei ole koht
vehklemisharjutuste tegemiseks. "
Kustkohast neid idikaid vehklemisliidu juhatusse võetakse? Kas on mingi test, et mida lollim, seda kõlblikum?
epee24. oktoober 2014, 22:03
"Kaaberma ütleb, et raha ei ole. Kuidas ei ole? Venelastel võetakse MK-etappidele kaasa 12 kandidaati, kõik makstakse kinni. Selge, me ei ole Venemaa, kuid peatreener peaks vehklemise jätkusuutlikkuse nimel kõikidega arvestama. Olen nõus, et kurikuulus nelik ei tohiks millestki ilma jääda, kuid teistele peaks ka võimalus antama!" arutleb treener.
Kui küsida tohib,siis mis siin nii ''uskumatu jama,mis suust välja tuleb'' on? Hetkel tundub pigem,et üks kindel punt mehi on ühe tulemuseahne naise vastu astunud ja laidavad kordamööda. Tõsi ju,mis Helen räägib. Selge see,et Eesti Vabariigis sponsoreid pea võimatu leida,ilmtingimata siis kui olla alles ''perspektiivika'' staatuses. Liimets endiselt tasemel!
Jaak24. oktoober 2014, 23:47
Mulle tundub ,et alaliidu juhatuse liikme üks võimalikest ülesannetest võikski olla toetajate leidmine, milline on Lp-treeneri skoor selles vallas. Suhtumisega ,et kõik teevad mulle liiga , ei ole just tõsiseltvõetav plaan rahakaid toetajaid juurde leida.
Peeter23. oktoober 2014, 23:38
Uskumatu , EVL juhatuse liikmena peaks see inimene küll selle koha pealt vait olema.
AivarLiimets24. oktoober 2014, 08:46
Äkki annab Helen oma juhatuse liikme staatusega märku, et ta pole tegevjuhtkonna(peasekretär, peatreenerid, jne EVL'i palgal olevad isikud) tööga rahul.
Lappasin kiiruga läbi viimase kahe aasta juhatuse protokollid ja leidsin, et sponsorite ja PR teemat on arutatud kahel korral:
1. http://www.vehklemisliit.ee/protokollid/juhatus_11.09.2013.pdf
2. http://www.vehklemisliit.ee/protokollid/juhatus_21.08.2013.pdf
Keegi peab vastutuse võtma. Ühel aastal kaks MM kulda ja ikka on olukord, kus raha pole.
vertik23. oktoober 2014, 20:18
las neiu nelise ihusponsor aivar maksab kinni!
Spordi austaja23. oktoober 2014, 20:12
24 aastane pool piljardi Eesti ainus professionaalne mängija -hetkel euroopas 10 seas, maailma reitingus 42 kohal, kahe järjestikku Eurotuuri võitja pole saanud riigilt mingisugust toetust, rääkimata rahalisest, on praegu Euroopa koondise nimekirjas Ameerika-Euroopa võistlustel mille nimi on Musconi cap.
Toits23. oktoober 2014, 12:31
Minu hinnangul on Helen Nelis-Naukas oma arusaamatute sõnavõttudega korduvalt vehklemise mainet kahjustanud.
no nii!23. oktoober 2014, 12:02
Sport on vabatahtlik asi. See nõukogudeaja mentaliteet võiks juba ära kaduda, suur paks Moskva rahakott kuskil. On kriteeriumid mille alusel makstakse, pole täitnud otsi ise või jäta maha. Või asu vehklemisliidu presidendiks, veel parem EOK presidendiks ja taga kõigile lilleline elu.
AivarLiimets23. oktoober 2014, 10:03
"Naukas on alaliidus pettunud".
Soovitan Eesti Vehklemisliidu juhatusest tagasi astuda. Kui juhatuse liige ei ole oma, ega teiste juhatuse liikmete tegevusega rahul, siis on ikka midagi väga valesti. Või unustas Helen, et on juhatuses? Uskumatu, lihtsalt uskumatu, mis jama võib Helen aegajalt suust välja ajada.