KummitusFoto: All Over Press
Jalgpall
23. oktoober 2014, 20:01

Inglismaa jalgpalliklubi pidi painava kummituse pärast nime muutma (1)

Inglismaa jalgpallipüramidi üheksandal tasemel mängiv Bacup & Rossendale Borough peab oma nime muutma, sest see näib olevat klubi vaevava vaimu soov.

1875. aastast Bacupi nime kandnud klubi võttis möödunud aastal juurde ka Rossendale'i piirkonnanime ning seejärel on Põhja-Inglismaa klubis toimunud kummalised sündmused.

"Lambipirn sööstis armatuurist välja ja oleks peaaegu tabanud vetsupotil istunud mängijat. Telefon on helisenud keset ööd suvaliselt numbrilt ja signalisatsioon on üürgama hakanud, kuigi alarmpuldis on kõik korras. Eelmise reede õhtul saatis mängija mulle sõnumi, et saab laupäeval mängida ja viidi siis hommikul traumapunkti," loetleb klubi peatreener Brent Petes kentsakaid juhtumeid.

Mehe sõnul on kõik kindlad, et äparduste taga on nimevahetuses solvunud tont: "Mõned nädalad tagasi üritas üks ründaja väravale lüüa, kui ta tundis, et keegi hoidis tema jalga tagasi."

Kummitusest lahti saamiseks näib kõige lihtsam moodus olla taas nime muuta. Seega saabki klubist esimesel võimalusel taas Bacup Borough FC.