Lolo Jones, kes võistleb nii tõkkejooksus kui bobisõidusFoto: LUCAS JACKSON
Kergejõustik
24. oktoober 2014, 13:07

USA tõkkejooksja: Palvetan Oscar Pistoriuse eest, sest ka minu isa oli mõrvar! (4)

USA tõkkejooksja ning bobikelgutaja Lolo Jones sõnas TLZ-le antud kommentaaris, et ei saa Oscar Pistoriuse kohtuotsusele õiget hinnangut anda. "See on minu jaoks raske, sest minu isa oli mõni aeg tagasi mõrva eest vanglas," jahmatas ta.

Lõuna-Aafrika Vabariigi parajooksja Oscar Pistorius mõisteti oma tüdruksõbra Reeva Steenkampi tapmises maksimaalselt viieks aastaks vangi. Kohtunik Masipa sõnas, et Pistorius näitas 2013. aasta valentiniööl üles erakordset hooletust, kui tulistas sissetungijahirmus läbi suletud vetsuukse ning tappis seal taga olnud tüdruksõber Reeva Steenkampi. Ometi ei olnud roim piisav, et mees kümneks või enamaks aastaks trellide taha saata.

Jones, kes hiljuti osales USA saates Tantsud tähtedega, sõnad Los Angelese lennujaamas, et ei ole Pistoriuse juhtumit eriti jälginud, kuid vanglas võib kõike juhtuda. Tema isa sai eluaegse vanglakaristuse, kuid vabastati hea käitumise tõttu.

"Minu jaoks on ainus kohtumõistja jumal ning ma ise olen erapooletu. Ma ei tea kõiki detaile, kuid võin öelda, et vanglas võib inimene paraneda," arvas ta.

Lolo Jonesi välkintervjuud saab vaadata siit.