Jose Mourinho Foto: PHIL NOBLE
Jalgpall
26. oktoober 2014, 20:36

Mourinho pärast valusat viiki: nägin, et see punane kaart on tulemas

Londoni Chelsea peatreener Jose Mourinho ei olnud pärast neljandal lisaminutil võidust ilma jäämist mõistagi õnnelik. 

Manchester Unitedi viigivärav sündis kohtumise neljandal üleminutil, pärast seda, kui kohtunik oli näidanud teist kollast ehk kokku punast kaarti Chelsea kaitsjale Branislav Ivanovicile.

"Ma nägin, et see punane kaart on tulemas," andis Mourinho ridade vahel mõista, et kohtunik Phil Dowdi vilepartii oli Chelsea vastu.

"Kui ma pean aga rääkima sellest teisest kollasest Ivanovicile, siis pean ma rääkima veel paljudest asjadest - penaltist, mille Ivanovic oleks pidanud saama, kui Chris Smalling ta maha võttis, kollaste kaartide jaotumisest [Chelsea sai lõpuks 7 ja United 3 kollast kaarti - toim], küljeautidest. Ma tean, et ma räägin alati südamest, kuid see toob mulle vaid sekeldusi."

Mängust üldiselt rääkides jäi Mourinho siiski rahule.

"Teine poolaeg oli märksa parem. Kuid juba esimese poolaja algusest me näitasime, et tahame võita. Teisel poolajal ei andnud me neile erilisi võimalusi nii et mängida Old Traffordil nii nagu me mängisime - see oli minu poiste poolt fantastiline."

Selles voorus koperdasid ka Manchester City ja Liverpool, kuid Mourinhot see ei morjendanud.

"Me ei vaata teisi, me keskendume oma esitustele. Old Trafford on üks raskemaid kohti, kus mängida. Tulemus ei ole küll see, mida me tahtsime, kuid taolise esituse järel ei ole meil vajadustki teisi vaadata. Üheksa vooru järel oleme tabeli tipus, järgmisest meeskonnast neli punkti ees ning me oleme mänginud võõrsil mõlema Manchesteri klubiga."