Juunioride epee vehklemise maailmameister Katrina Lehis võitis laupäeval MK-etapil 7. koha.Foto: MATI HIIS
Spordiblogi
27. oktoober 2014, 12:04

Nädala pluss | Eks ikka vehklemine ja Katrina Lehis! (5)

Õhtulehe sporditoimetus võtab igal esmaspäeval kokku möödunud seitse päeva (Eesti) spordis jagades välja nädala plussi ja miinuse. Lisaks vaatame alanud nädalale otsa mõne ennustuse läbi. Meie 27. oktoobri valik:

LÄINUD NÄDALA PLUSS

Esimest hooaega täiskasvanute hulgas vehklev juunioride maailmameister Katrina Lehis tõestas tegudega, et temas peitub potentsiaal, mis lubab ka naisteklassi ässadega edukalt vedelda. MK-etapil Legnanos alistas ta teel kaheksa parema sekka olümpiavõitja Jana Šemjakina ning lõpetas Eesti parimana seitsmenda kohaga. Kirsiks tordil oli meie naiskonna võit!

LÄINUD NÄDALA MIINUS

Oktoobrikuu alguses kaitseväe spordirühma aega teenima läinud jalgrattur Sten Saarniit ja poksija Artur Zarva jäid vahele narkotestis. Üldsuse silmis on mõlemad noored mehed tundmatud suurkujud, ometi jõudsid nad rumala tembuga palju paha teha oma ametivendadele ja spordile ka laiemalt. Seda plekki on keeruline eemaldada.

ALANUD NÄDALA ENNUSTUS

35 % on tõenäosus, et Eesti käsipallikoondis alistab alanud nädalal EM-valikmängus Gruusia nii kodus kui ka võõrsil. Eesti peaks olema grusiinidest veidi tugevam, aga paraku on mitu (juhtivat) tagamängijat vigastatud (Mait Patrial, Dener Jaanimaa, Ardo Puna), mis muudab kahe võidu noppimise keeruliseks. Määravaks saab kaitse – kui see peab, küll siis rünnakul oma väravad ära tulevad.