Andri AganitsFoto: MATI HIIS
Võrkpall
27. oktoober 2014, 17:19

Aganits ja Teppan debüteerisid Itaalia kõrgliigas

Andri Aganitsa ja Renee Teppani tänavune koduklubi Altotevere Citta di Castello alustas Itaalia SuperLega (endine A1) hooaega 1:3 kaotusega, kui võõrsil jäädi alla Exprivia Neldiritto Molfettale. Aganits tegi kaasa kogu kohtumise, Teppan sekkus vahetusest lõpu eel lühikeseks ajaks, vahendas Volley.ee.

Kohtumise avageimi suutus Altotevere 25:22 võita, kuid seejärel jäädi hätta Molfette ründajate pidurdamisega ning järgmistes geimides tuli vastu võtta kaotus, mängu lõpptulemus 1:3 (22, -19, -23, -21)

Teppan sõnas mängu järel volley.ee-le, et ei saa kuidagimoodi tulemusega rahule jääda: "Vaevalt, et võõrsil enam niimoodi võitu pakutakse." Temporündaja Aganits tegi kaasa kogu mängu ja kogus kuus punkti - kolm neist rünnakul ja teist sama palju blokis. Teppan sekkus mängu vaid viimases geimis, kui realiseeris neljast tõstest kaks.

"Meie võistkonnas puudub selge liider, kes otsustavatel hetkedel palli maha lööb. Hetkel selgub otsustaja selle põhjal, kellel parasjagu lihtsalt parem päev on," tõi Teppan välja kaotuse peamise põhjuse.

Soome meistrisarjas aitasid Mart Tiisaare 16 punkti Leka Volley 3:1 võidule LiigaSärka üle, põhjanaabrite naiste kõrgliigas on aga suurepärase hoo leidnud Anu Ennok, kes on kerkinud Salo Viesti resultatiivseimaks. Viimastes võidumängudes Rovaniemi ja Hämeenlinna üle kogus ta vastavalt 22 ja 16 punkti.