Kardo KõresaarFoto: Laura Oks
Võrkpall
28. oktoober 2014, 12:35

Võrkpallikoondislase karjääri loodetakse päästa Soome ekspertide abiga

Pärnu võrkpalliklubi mängija Kardo Kõresaare tuleviku kohal ripub jätkuvalt suur küsimärk. Nurgaründaja käes oleva trombi tõttu ei pruugi teda tänavusel hooajal palliplatsil nähagi, halvimal juhul võib mehe karjäär sootuks läbi olla.

"Meil on praegu kolm nurka ja tundub, et nii võib ka jääda," sõnas Avo Keel möödunud laupäeval, et Kõresaare vigastus on nõnda hull, et mängija hooaeg võib ühtegi mängu mängimata otsas olla.

Kõresaart hoiab platsilt eemal tromb ehk hüübinud kork veresoones. Võrkpallur on oma kätt käinud näitamas Eesti parimatele ekspertidele ning hädast vabanemiseks võtab ta verevedeldajaid.

Peaksid aga rohud osutuma ebaefektiivseks, peab Kõresaar minema aga veresoone vahetuseks noa alla. Kui 27-aastane nurgaründaja peaks ette võtma nõnda keeruka protsessi, oleks ta karjääri jätkumine juba väga ebatõenäoline.

See on aga kõige mustem stsenaarium ning praegu loodetakse, et koondistki esindanud mängumees saab võrkpalliväljakule naasta. Pärnu klubi on abi saamiseks pöördunud ka Soome ekspertide poole, sõnas meeskonna mänedžer Reio Tilk. Põhjanaabrite diagnoos peaks selguma paari nädala jooksul.