Janar TaltsFoto: MARI LUUD
Korvpall
31. oktoober 2014, 21:56

Võimsa kaksikduubli teinud Talts: andsime nii palju kui torust tuleb

Tartu Ülikool/Rock teenis koduses meistriliigas hooaja kuuenda võidu, kui võõrsil nahutati TLÜ/Kalevit 31 punktiga 85:54. Suurepärases hoos oli Janar Talts, kes kogus 25 mänguminutiga 30 punkti ja 13 lauapalli.

"Meil oli tervel satsil pärast viimast tappasaamist vajadus tõestada ja täna andsime nii palju kui torust tuleb. Peatreener ütles, et mängige lahtist ja kiiret korvpalli ja see õnnestus ka. Enda numbrid ei olegi väga olulised, aga hea on see, et satsil läks päris hästi. Esimene euromäng on võõrsil ja saime nüüd sinna head emotsiooni kaasa," rääkis päevakangelane ise.

Peatreener Gert Kullamäe hinnangul tõi edu kiirem mäng. "Hea, et saime lihtsaid korve ja rünnakpoolt pisut paremini jooksma. Peamegi oma mängu igal juhul kiiremaks saama. Aga selleks peame lauda kontrollima ja kaitses hästi mängima. Täna see õnnestus ja loodetavasti on selle pealt teisipäeval pisut kindlam mängida.“

TÜ/Rock alustab järgmisel nädalal mänge EuroChallenge sarjas, kui teisipäeval minnakse võõrsil vastamisi Rumeenia klubiga Targu Rovinari Energia.