Foto eelmise nädala matšist Baltimore Ravensiga, kus Margus Hunt oli lähedal Joe Flacco mahamurdmisele. Toona jäi napilt puudu, aga täna võttis ta Jacksonville Jaguarsi quarterbacki Blake Bortlesi.Foto: Andrew Weber
NFL ameerika jalgpalli liiga
2. november 2014, 23:23

Hunt murdis mängu lõpusekundeil vastase maha ja Bengals võitis! (3)

Ameerika jalgpalli profiliigas NFL sai eestlase Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengals kirja hooaja viienda võidu, kui oli koduväljakul 33:23 parem liiga kehvikust Jacksonville Jaguarsist. Võidule andis viimase lihvi Hunt.

Bengalsi rünnak ei hakanud vigastuse tõttu puudunud läbimurdja Giovani Bernardi eemalolekul kuigi hästi tööle ja avaveerand kaotati 0:3. Poolajaks juhtiks Bengals 12:3 ja kuigi kolmanda veerandi keskel näitas tabloo korraks skoori 19:3, kahanes Bengalsi edu viimase veerandi keskel 26:23 peale. Lõpuks võideti 33:23.

Margus Hunt sai kirja oma NFLi-karjääri esimese vastase mängujuhi mahamurdmise (sack), kui kukutas 12 sekundit enne kohtumise lõppu murule Jaguarsi quarterback'i Blake Bortlesi. Eelmisel hooajal sai Hunt kirja 0,5 sacki, aga tänane oli kahtluseta saba ja karvadega Hundi oma!

Võiduga kindlustas Bengals oma liidrikohta AFC konverentsi põhjadivisjonis. Nii Bengals, Baltimore Ravens, Pittsburgh Steelers kui ka Cleveland Browns on võitnud 5 kohtumist, aga erinevalt kolmes rivaalist ei ole Bengalsil seal kõrval kolm kaotust, vaid kaks kaotust ja üks viik, mis annab neile parema võiduprotsendi (68,8% vs 62,5%) ja liidrikoha. Ravens ja Steelers kohtuvad täna hilisõhtul omavahel ehk emb-kumb neist tõuseb kuue võidu ja 66,6% võiduprotsendi peale, aga tabeli Bengalsist mööda mitte.