Endine Tartu Rocki juhendaja Indrek Visnapuu teeb täna meistriliigaga taastutvust.Foto: MATI HIIS
Korvpall
4. november 2014, 15:34

Audentes stardib kossu meistriliigas! Treener Visnapuu: poisid ootavad huviga!

Täna peab Audentes/noortekoondis esimese mängu korvpalli meistriliigas, kui kodusaalis võetakse vastu TLÜ/Kalev. Selge on see, et üks kahest saab hooaja esimese võidu.

Audentese avalöök tuleb sobiva vastasega, sest TLÜ/Kalevi hooaja algus on olnud krobeline. Samas alistati äsja Balti liigas kindlalt TTÜ, nii et kerget elu pole koolipoistel ikkagi loota.

Kas värin sees? "Poiste kohta ei tea öelda, kuid minul endal hetkel ei ole," vastas peatreener Indrek Visnapuu neli tundi enne mängu algust. "Küll õhkus poistest treeningul entusiasmi ja usun, et nad ootavad mängu huviga."

Audentesel on üles antud 23 mängijat ehk praktiliselt kogu korvpalliosakond. Sama seltskond mängib ka esiliigas, kus alustati nelja kaotusega. "Pean leidma kõigile mänguaega ning esiliigas on poiste valimisel mänguruumi rohkem. Igale meistriliiga mängule paneme aga välja hetke tugevaima koosseisu," selgitas Visnapuu põhimõtet.

Parimas rivistuses mängiti karikavõistlustel, kus esmalt alistati kahe mängu kokkuvõttes kindlalt Balteco ning seejärel ühes kohtumises tänu mängueelsetele kolmestele ka Valga Maks ja Moorits.

Audentese hallis visatakse pall õhku kell 19.15.