Mario Paiste.Foto: Laura Oks
Korvpall
5. november 2014, 22:59

Mario Paiste: olen oma rolliga Rakvere Tarvas väga rahul (3)

Rakvere Tarvas võitis korvpalli Balti liigas tugevat Läti klubi Liepaja/Triobeti 89:65 ja tõusis C-grupis võiduprotsendilt teiseks Utena Juventuse järele ja Rapla Tyco ette.

Täna 13 punkti toonud Tarva tagamees Mario Paiste on hooaega alustanud heitlikult - rohked minutid ja head esitused on vaheldunud tagasihoidlikumate sooritustega. Pisut on tema mänguaega vähendanud sama ampluaaga ameeriklase Brandis Raley-Rossi meeskonda naasmine.

"Kindlasti olen oma rolliga rahul. Vahel on ka pisivigastused seganud ja minutid vähenenud. Pingilt alustamise vastu pole mul midagi. Minu suurimad trumbid on agressiivne kaitsemäng ja teravuste loomine ning see roll mul siin ongi," sõnas 186 cm pikkune Paiste pärast kohtumist. Täna oli ta isegi algviisikus, asendades lätlast Roberts Stumbrist.

Paiste sõnul ei olnud tegemist Rakvere selle hooaja parima esitusega, sest Liepaja tundus viimastest heitlustest väsinud olevat. Näiteks alles eile võideti Rapla Tycot 76:72. „Täitsime treenerite nõudmisi. Läksime kaitses agressiivselt peale ja et vastastel on viimasel ajal tihedalt mänge olnud, saime palju kergeid korve. Pisut üllatas, et nad nii lahjad olid. Saime suhteliselt varakult eest ära ja hea emotsiooni kätte.“