Cleveland Browns tekitas Cincinnati Bengalsile (mustades särkides) suuri probleeme ja võttis 24:3 võidu.Foto: Andrew Weber
NFL ameerika jalgpalli liiga
7. november 2014, 09:38

KOLE KAOTUS: Hundi meeskond Bengals vilistati publiku poolt välja

Ameerika jalgpalli profiliigas NFL kaotas Cincinnati Bengals möödunud öösel peetud kohtumises koduväljakul Clevelandd Brownsile 3:24. Enne eilset polnud Bengals kaotanud koduväljakul 14 järjestikuses põhiturniiri mängus. Nüüd sai see seeria läbi. Ning ilusti alanud hooaeg mattus tumedatesse toonidesse.

Tegemist oli kohtumisega, mille võitmine muutnuks Bengalsi olukorra palju helgemaks. Tuli aga kaotus. Bronws kuulub Bengalsiga samasse divisjoni ning matšid divisjonikaaslaste vahel on eriti suure kaaluga. Hooaja kahe esimese kuu jooksul kogu aeg AFC konverentsi põhjadivisjoni juhtinud Bengals langeb nüüd sõltuvalt nädalavahetuse kohtumistest kas teiseks või kolmandaks. Ning "kirsiks tordil" on tõik, et hooaja viimasest seitsmest mängust viis tuleb Bengalsil pidada võõral väljakul.

Bengalsi kaotuse põhjuseks oli mängujuhi Andy Daltoni kehv esitus. Kolm valesöötu on juba iseenesest halvad, aga kui sinna lisada ka igas muus mõttes hambutu rünnak, oligi häda käes. Ka Bengalsi kaitse ei pea enam nii hästi nagu hooaja alguses – kuuendat mängu järjest lubati vastasel koguda üle 20 punkti.

Hunt pälvis eile mänguaega rohkem kui viimatistes kohtumistes, kus tema roll jäi väga episoodiliseks. Vastase mängujuhti ta maha ei murdnud, läbijooksja peatas aga kahel puhul.