Foto: Facebook / TÜ/Rock
Korvpall
7. november 2014, 18:09

LÕBUS FOTO: TÜ/Rock kutsub mehi üles oma tervisele rohkem tähelepanu pöörama (3)

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond kutsub terve novembrikuu vältava Movembri kampaania raames üles mehi rohkem pöörama tähelepanu oma tervisele ning käima regulaarses arstlikus kontrollis.

Et november on vuntsikuu, siis otsustas ka TÜ/Rocki meeskond vuntsikampaanias kaasa lüüa ning seetõttu võib väljakul märgata mõneti karvasema ninaalusega mängumehi.

Eesmärk ja sõnum ikka üks – et kõik mehed, ja eriti üle 45aastased, pööraksid tavapärasest enam tähelepanu oma tervisele ning käiksid tihedamini arsti juures.

Meeskonna kõige kogenuma mängija ja uhke vuntsiga Valmo Kriisa sõnul tasub tervisekontroll end kindlasti ära.

"Vuntside kasvatamine võib küll tunduda naljakas, aga probleemid, millele tähelepanu juhime on naljast kaugel. See, et meestel jäävad mitmed haigused märkamata seetõttu, et pole mahti või tahtmist arstil käia, on tõsine mure," ütles Kriisa.

"Kindlasti peaksid mehed ise enda tervisele rohkem tähelepanu pöörama. Loodetavasti paneb Movembri kampaania mehi rohkem mõtlema ja annab väikese tõuke arsti juurde aja kinni panemiseks."

TÜ/Rocki osaks on kampaania raames vuntside kasvatamine nii näos kui mängusärgil. Siinkohal kutsume ka kõiki oma fänne ja toetajaid meeskonna eeskuju jälgima – kas siis kaunistama oma ninaalust kena vuntsiga, panema arsti juurde aja kinni või utsitama oma kaasat seda tegema.