Dmitri KruglovFoto: STANISLAV MOSHKOV
Jalgpall
8. november 2014, 16:24

ÕHTULEHE VIDEO | Eesti jalgpallimeister Dmitri Kruglov: Alles täna uskusin, et tuleme meistriks

Tallinna Levadia koosseisus kolmandat korda Eesti jalgpallimeistriks kroonitud Dmitri Kruglov sõnas pärast tiitlivõitu, et tiitlit on raskem kaitsta kui võita.

"Teist korda järjest on meistritiitlit raskem võita, kuid oleme parim meeskond Eestis. Meistrivõistluste lõpp oli päris huvitav ning kõik oli viimasele hetkele jäetud, kuid nii meie kui jalgpallifännide jaoks oli huvitav," rääkis ta Õhtulehele. 

Täna Narvas kohaliku Transi suisa 8:1 purustanud Levadia üks liidreid Kruglov sõnas, et kindlat mänguplaani polnud. "Pidime taga kaitses korda hoidma ning tagasisööduga survet hoidma. Tähtis oli ka lüüa värav nii kiiresti kui võimalik," sõnas ta. 

Kruglov meistritiitle enne tänast ei mõelnud. "Nüüd saingi teada (,et tuleme meistriks). Alles täna uskusin seda," naeris ta. "Kuna tulemust veel polnud, võid teha, mida tahad, kuid kui tabeli peale pole kirjutatud, et Levadia on eesti meister, peab seda tõestama. Tegimegi seda."

Pidu siiski suur ei tule, sest paljud Levadia mängijad peavad liituma juba esmaspäeval Norra sõitva Eesti koondisega. "Väike tähistamine ehk siiski," sõnas Kruglov.