Ingemar TeeverFoto: LAURA OKS
Jalgpall
8. november 2014, 16:34

ÕHTULEHE VIDEO | Eesti jalgpallimeister Ingemar Teever: Meistritiitel on suure kaaluga, sest mõned kaotasid vahepeal usu

Tallinna Levadiaga jalgpallimeistriks kroonitud ründaja Ingemar Teever sõnas Õhtulehele, et meeskond on läbi raskuste tähtede poole jõudnud. 

"Meeliülendav tunne on, selle nimel ju mängidki, et tulla meistriks. Sellel aastal tuli see läbi raskuste, mõned kaotasid kergelt usu, seda enam on see meistritiitel väga suure kaaluga," rääkis ta.

Levadia juhtis küll liigatabelit, kuid pidi tänase mängu Narva Transi vastu kindlasti võitma. See ka õnnestus, sest tiitel kindlustati 8:1 võiduga.

"Valmistusime tänaseks mänguks korralikult, teadsime, et ei saa pärast Infoneti mängu kellelgi teisel oma saatust otsustada. Võtsime end kokku ja panime väljakul reaalselt asjad paika," sõnas Teever. 

Ründaja tõdes, et platsil staadionikommentaatori jutule teise mängu - SIllamäe ja Tallinna Flora - kohta tähelepanu ei pööranud. 

"Teadsime, et kui 2:0 ees oleme ja imesid ei sünni, siis Aivar Pohlak ei pea autoga sõitma, vaid saab karika kohe üle anda. Loomulikult, kui oleksime kaotusseisus olnud, oleksime ka teisele mängule pöialt hoidnud."

"Raske hooaeg oli, kuna paljud mängijad olid ründefaasist lahkunud ning mina kui kogenumaid pidin terve hooaja vastu pidama, vaid paar mängu jäi vahele. Tuli abi juurde ning vana kaardivägi koondisest, läbi raskuste tähtede poole, sinna lõpuks jõudsime!"

Kaheksa-aastase vaheaja järel koondisesse kutsutud Teever pikka pidu pidada ei saa, sest liitub juba esmaspäeval Norra sõitva Eesti esindusmeeskonnaga.

"Koondisekutse oli kui välk selgest taevast. Väga meeldiv, et mind kutsuti. Loodan, et saan ka seal jala valgeks. Ilusale hooajale saaks veel ilusama lõpu."