Aleksandar Trifunovic.Foto: INTS KALNINS
Korvpall
8. november 2014, 22:49

Kalev/Cramot võitnud Astana kuulus peatreener: meil oli lõpus õnne (1)

Kalev/Cramo kohtus täna korvpalli Ühisliigas Kalevi spordihallis Kasahstani esiklubiga Astana ja kaotas tasavägise mängu 63:65. Seega katkes ka Kalevi kõikide sarjade peale kogunenud kaheksamänguline võiduseeria.

Astana nimekas peatreener Aleksandar Trifunovic rääkis pärast kohtumist, et Kalev võitles tublilt, aga lõpuks jäid siiski tugevamad peale. "Olime esimesel ja viimasel veerandajal Kalevist paremad. Lootsimegi, et täna tuleb madalaskooriline mäng, aga vahepeal ei jäänud ma rahule meie kaitses pingutamisega. Lõpus oli meil õnne, aga usun, et väärisime võitu," viitas ta viimasele rünnakule, kui Kalevi mängijad jätsid Astana tsentri Rašid Mahalbasici korvi alla täiesti vabaks.

Varem näiteks Vilniuse Lietuvos rytast ja Kaunase Žalgirist juhendanud serblasel jätkus kiidusõnu ka Kalevile. "Teil on palju häid mängijaid nagu Scott Machado, Armands Škele, Rolands Freimanis ja Gregor Arbet. Osade mängijate omadused meenutasid mulle oma kodumaa paremaid pallureid. Kõige rohkem olime hädas aga Frank Elegariga, tema mäng on üles ehitatud atleetlikkusele ja kuigi ma ütlesin kogu aeg, et talle tuleb lauavõitluses keha vastu panna, sai ta ikkagi pallid kätte," sõnas Trifunovic. Lõpuks jäi Elegari arvele 15 punkti ja 16 lauapalli.