Foto: Stanislav Moškov
Jalgpall
10. november 2014, 08:00

Tiitlirekordi püstitanud Kristal: keeruline aasta, aitäh poistele!

Tallinna FC Levadia peatreener Marko Kristal tegi pärast teist järjestikust Eesti meistri tiitlit suure kummarduse tihedas konkurentsis esikoha välja võidelnud meeskonnale.

"Teadsin, et see meeskond on võimeline tulema meistriks ja seda täna (laupäeval – toim) näitasime. Selle kallal on terve hooaeg tööd tehtud," ütles Kristal pärast 8:1 võitu Narva Transi üle. "Oli üsna keeruline aasta, meil oli lahkujaid, mõõnaperioode, aga pean poistele aitäh ütlema. Rõõmu on palju."

Kogenud ründaja Ingemar Teever märkis, et tänavune kuld on mullusest maitsvam: "Meeliülendav tunne. Meistriks tuleku nimel ju jalgpalli mängimegi. Tänavu tuli tiitel läbi raskuste, mõni kaotas kergelt usu, seda enam on võit väga suure kaaluga. Raske hooaeg oli, kuna paljud mängijad olid ründefaasist lahkunud ning pidin terve hooaja vastu pidama, vaid paar mängu jäi vahele.

Aga õnneks tuli koondise vana kaardiväe näol abi juurde (hooaja keskel liitusid Levadiaga Dmitri Kruglov ja Aleksandr Dmitrijev – toim) ning läbi raskuste tähtede poole minnes jõudsime lõpuks pärale!"