Gert Kullamäe ja Aivar Kuusmaa kaugvisete duelli võitis Kullamäe tulemusega 7:4 (mõlemal mehel oli kasutada 21 viset).Foto: Cinome Visuals
Korvpall
10. november 2014, 13:51

Loe, kes võitis ja mis oli skoor?

GALERII: Kuusmaa ja Kullamäe tuline kolmeste duell Olümpia hotelli parklas (7)

Korvpallilegendid, vanad semud ja rivaalid Aivar Kuusmaa ja Gert Kullamäe pidasid laupäeval maha vihase ja omapärase kolmepunktivisete võistluse. Novembri algusele vaatamata võisteldi õues, seljas olid pidulikud ülikonnad.

Olympic Casino pidas laupäeval Tallinnas, Olümpia hotellis suurejooneliselt oma 21. sünnipäeva, mille käigus intervjueeriti laval ka OlyBeti toetatava Rapla Tyco korvpalliklubi peatreenerit Aivar Kuusmaad, kes võttis nõuks otse lavalt oma vana sõbra, Tartu Rocki juhendaja Gert Kullamäe aadressil aasima hakata.

"Kui meil midagi vahele on pandud, siis pole sa mind kunagi võitnud," teatas Kuusmaa. Vaidlus ägenes ja mehed vedasid lõpuks 1000 euro peale kihla, kumb ikkagi on kõvem kolmestekütt. Et tegu oli 21. sünnipäevaga, lepiti võistluse kestuseks 21 viset. Lahinguväljaks sai Olümpia hotelli esisesse parklasse ehitatud improviseeritud korvpalliplats.

Algus oli rabe mõlemalt poolelt, kuid esimesena pintsaku seljast visanud Kullamäe sai viskemootori kiiremini käima ning alistas Kuusmaa lõpptulemusega 7:4.

Kihlveosummaks olnud 1000 eurot otsustati aga ühiselt annetada heategevusfondile MTÜ Minu Unistuste Päev, mille eesmärgiks on viia ellu haiglas viibivate raskelt haigete laste unistusi.