Augustas Peciukevicius.Foto: MARI LUUD
Korvpall
10. november 2014, 14:23

Augustas Peciukevicus naaseb homseks ülitähtsaks kohtumiseks Rocki ridadesse (2)

Tartu Ülikool/Rock peab homme korvpalli Eurochallenge'i sarjas ülitähtsa kohtumise Bulgaaria tippklubi Sofia Lukoil Academicu vastu ning Rocki eeldatav liider Augustas Peciukevicius on reievigastusest taastunud ja saab kaasa teha.

"Augustase tervis on okei ja plaanis on, et ta homme mängib. Kaks viimast treeningut on ta kaasa teinud ja need pidas ta vastu," teatas Rocki füsioterapeut Martin Vahimets.

Eelmise hooaja alguses oli Peciukeviciusel sama häda ja siis proovis ta esimeses euromängus Ventspilsi vastu tagasitulekut teha, ent pidi minuti järel nukralt taas pingile lonkama. Vahimetsa sõnul on seis võrreldes toonasega parem.

"Siis hindasime olukorda valesti. Nüüd on tema enda tunne parem ja lihtsad lihastestid näitasid, et asi peaks enam-vähem korras olema," kinnitas Vahimets. Kõik peale põlvevigastusega audis oleva keskmängija Joosep Toome peaksid samuti mängukõlbulikud olema.

Nii Rock kui Lukoil Academic said Eurochallenge'i B-grupi esimeses voorus kaotuse ja seega on homne heitlus mõlema jaoks ülitähtis. Rock jäi võõrsil 56:74 alla Rumeenia klubile Rovinari Energia, Lukoil Academic alistus koduväljakul ungarlaste Körmendile 75:80.