Tallinna Levadia ja Eesti koondise vasakkaitsja Artur Pikk andmas intervjuud pärast Eesti - Inglismaa Foto: Ott Järvela
Jalgpall
10. november 2014, 14:37

Inglismaa vastu mängimisega üle maailma kuulsaks saanud Artur Pikka ei lubatud armeest mängule Norraga (18)

Eesti jalgpallikoondis sõitis täna hommikul Oslosse, kus kolmapäeval peetakse maavõistlus Norraga. Esialgsest koosseisust jäid kõrvale ründaja Rimo Hunt ja vasakkaitsja Artur Pikk.

Kui Hundi kõrvalejäämise põhjustas hooaja lõpp Kasahstanis ja pikk reis, siis oktoobrikuises EM-valikmängus Inglismaaga algkoosseisu kuulunud ja mundris antud intervjuuga üle maailma kuulsaks saanud Pikk lubati kaitseväest vabaks alates 13. novembrist.

"Kahju, et Arturit ajateenistusest ei vabastataud. Olnuks hea, kui ta saanuks matšis tugeva Norra meeskonnaga mängupraktikat. Aga ta liitub meiega neljapäeval," sõnas peatreener Magnus Pehrsson, kes lisas Norra – Eesti matšiks rivistusse ründaja Hannes Anieri. 12. novembril Oslos peetav maavõistlus Norraga algab kell 21:00 Eesti aja järgi. Otseülekannet vahendab ETV2.

Väravavahid: Mihkel Akslau, Sergei Pareiko, Pavel Londak. Kaitsjad: Artjom Artjunin, Alo Bärengrub, Enar Jääger, Ken Kallaste, Karol Mets, Igor Morozov, Taijo Teniste. Poolkaitsjad ja ründajad: Hannes Anier, Henri Anier, Ilja Antonov, Aleksandr Dmitrijev, Gert Kams, Dmitri Kruglov, Joel Lindpere, Henrik Ojamaa, Igor Subbotin, Sergei Zenjov, Ingemar Teever, Konstantin Vassiljev, Martin Vunk.