Alik Tseiko. Foto: YouTube
Spordivaria
10. november 2014, 13:56

Eesti MMA absoluutne tipp Alik Tseiko võistleb Xplosionil

Xplosion Fight Series korraldajad on löönud käed Eesti MMA vaieldamatu tipu ning USA-s elanud ja treeninud Alik Tseikoga, kes peab maha MMA A-klassi reeglitega profimatši.

Tema vastaseks on  Baudin Egoluev Belgiast, kelle kontol 6 võitu (2 KO-ga) ning 1 kaotus. 

"Otsustasin tulla, sest Xplosion on kasvanud aina suuremaks ja see on mulle huvitav," rääkis Tseiko. "USA-s veedetud ajast võin kirjutada raamatu, aga lühidalt öeldes möödus see aeg heade vastastega treenides, vaba oli ainult pühapäev. Võistelda seal palju veel ei saanud, aga plaanin tagasi minna. Mänedžeriga on suhted head, pealegi on mul ka kehtiv profileping." 

2012. aastal alguse saanud Eesti tipp-võitlusspordiüritus Xplosion Fight Series leiab aset viiendat korda 15. novembril vastvalminud Tallinn Arenal. Sel aastal on korraldajatel publikule mitu uudist - näha saab Eesti paremikku nii K-1, poksi kui ka esmakordselt MMA stiilis matšides ning toimuvad Venemaa suurima TATNEFT CUP kvalifikatsioonivõistlused. 

K-1 reeglite järgi peavad superfightid eri maailma paigust saabuvate vastaste vastu Mirkko Moisar, Maxim Vorovski, Rain Kärkinen, Markko Moisar ning Nikita Mihhailovski. Samuti saab näha profipoksi matše.