Korvpall
11. november 2014, 13:31

ÕHTULEHE VIDEO | Hea uudis Kalevi fännidele: Kajupank naaseb täistreeningutele ja tahab peagi mängida (1)

Suvel Eesti korvpalli B-koondise Läti vastu võidule vedanud, kuid juuli lõpus peetud mängus Taaniga tõsiselt põlve vigastanud Indrek Kajupank naaseb väljakule. Täna õhtul teeb ta BC Kalev/Cramoga kaasa esimese täismahulise pallitreeningu ja loodab järgmisel nädalal olla juba mänguvalmis.

Täna hommikul väntasid Kajupank ja käevigastusega audis olev Rain Veideman Arigato spordiklubi jõusaalis veloergomeetril, higi kõvasti tilkumas. Samuti tegid nad muid harjutusi - tervel Kalevi meeskonnal käis tõsine töö. "Põlve seis läheb iga päevaga ainult paremaks ja sees on ootusärevus, millal saaks jälle mängida," ütles Kajupank Õhtulehele antud videointervjuus. "Seis on nii kaugel, et täna proovin esimest korda teha kontaktset treeningut. Usun, et olukord on nii hea, et midagi ei tohiks enam juhtuda. Põlves enam otseselt valu ei ole. Järgmisel nädalal ajan äkki juba võistlusvormi selga.

Viimase poolteise kuu jooksul olen saanud jalale eriprogrammiga taastusravi ja ülakehale teinud intensiivsemaid treeninguid. Võib-olla ma päris saalivormis ei ole, kuid üldvorm on päris hea. Tööd on tehtud kõvasti. Olen ka järjest rohkem palli käes hoidnud, meeskonnaga kõik visketrennid kaasa teinud. Mängupäevadel olen enne soojendust teinud abitreener Rait Käbiniga aktiivse visketrenni."

Mida arvab Indrek Kajupank Kalevi meeskonna hooaja alguse esitustest ja mis on tal aidanud ennast positiivsel lainel hoida, vaata juba videost!