Korvpall

Valmo Kriisa: Rock pole mulle lepingut pakkunud, sest olen liiga vana (28)

LISA KOMMENTAAR

korvpallisõber17. november 2014, 17:55
Minu arust on see ikka Rocki poolt veidi kummaline jutt. Leping-lepinguks, aga nii sitt seis ei saa klubil kah olla, et heale mehele ei suudeta kasvõi eesti keskmist palka kuus maksta, et külmkapp tõesti tühjaks ei saaks. Hea et veel ketside ja vormi eest mehelt raha ei nõuta.
Rock Zone14. november 2014, 11:02
Kahju, et seis selline on. Valmo on tõeline patrioot. Jõudu ja jaksu Temale, küllap mingi lahendus
hea lahendus ikkagi leitakse. Selle-eest peaks meeskonna eestvedajad küll häbi tundma, et isegi toitlustust, muude probleemide mistahes lahenduseni; ei suudeta tagada.
to peatreener13. november 2014, 22:06
võiks lihtsalt küsida kes on veel lepinguta? või kardab seda teha oma tooli pärast....
to peatreener13. november 2014, 22:06
võiks lihtsalt küsida kes on veel lepinguta? või kardab seda teha oma tooli pärast....
tartuvaimise13. november 2014, 16:36
Teades Kriisa tahtejõudu,töökust ja head füüsist,mis tal on eluaeg olnud,siis võib tema veel paar aastat tegusid teha.40 pole mingi vanus!! Lihtsalt tuletatakse seda numbrikest ,mis passis ikka pressis meelde.Ta teeb siinsetele kommijatele,kes enamus ilmset mingi 20++ tugitoolisportlased igas asjas silmad ette!
Aga jah,Rock ei saa kaua liugu lasta sellise mehe õlul.
soo13. november 2014, 16:22
Nii loll ei saa lugeja ju olla .Ju mees ilma lepinguta saab tasu lihtsalt sulas kätte.Milleks leping? Piletimüügitulu on üks koht ,kust vaba raha tekib. Pole veel kuulnud,et maksuametnik inimesi uksel loeb..Jätke hala
paraku13. november 2014, 16:09
kui 40 turjal, hakkabki karjäär lõppema,
leping tehakse üheks hooajaks ja kui see läbi, siis ongi kõik,
hea, kui Valgas või Raplas veel pingiotsale saad
asd13. november 2014, 15:22
oota mida, kuld ei teadnud, et kriisa lepinguta mängib? mis seal tartus toimub?
Hmm...13. november 2014, 14:32
Doronin mängib Rockis halli habemeni kuni kepiga peab käima hakkama, sest on abielus Riho illaku tütrega, kelle käsi ju Rocki rahaasju juhib.
Banaan13. november 2014, 14:24
Huvitav meeskond see BOCK, mehe teenuseid kasutab meeleldi aga maksta teenuse eest ei taha. See ju veel hullem tööandjast, kes võtab tööle 4 kuise katseajaga töötaja, kellega lepingut ei sõlmita ja makstakse miinimumpalka. Võtku siis Valmo 4 kuuse katseajaga tööle, lepingut ärge tehke kui nii rotid seal Tartus olete aga makske miinimumpalkagi.
MTA13. november 2014, 12:13
Kas Kriisa on siis FIE või?
Darek Moronin13. november 2014, 11:34
Ei, ei, ma olen veel lootustandev noor!
tartlane13. november 2014, 11:10
See juhtkond vajab vist vahetust. Millised on juhtkonna palgad?
Mürks13. november 2014, 11:10
Me käime sõpradeg õhtuti kossu mängimas ja peame selle eest veel peale maksma. Saali üür jm kulud. Süüa ja rohtu ei paku meile tasuta keegi. Rock on viimastel aastatel täitsa mõtetu meeskond olnud. Ega Eestikate II koht ei näita midagi.
aok13. november 2014, 11:04
Tegelikult on asi ikka üleüldiselt Eesti spordis..
mmmmmm13. november 2014, 10:52
masendav on see, et suvel hädaldas KALEV/CRAMO et paneb pillid kotti seoses maksuameti teemaga ja ei tea mismoodi edasi minna.....ja nüüd nad siis võtavad KUUS välismängijat ja palkavad veel lätlase ka. Pandi kõik kaasa tundma. Kurb tõsiasi on see,et kõige rängemalt tabas see hoop hoopis Rocki ja nüüd mölisetakse et mismoodi raha kriisale maksta ei ole.... kurb
margus13. november 2014, 15:34
Esiteks on välismaalasi kokku kuus, mitte 6 + lätlane. Teiseks ütles Cramo, et jäävad ellu, kui hakkavad maksma makse, aga tagantjärele ei kotita. Kolmandaks oli palju ilmselgelt pimeduses kobavaid Rocki fänne, kes ilkusid maksude teemal igal võimalusel Cramo üle. Neljandaks on iga klubi oma asi, mis mängijale kui palju maksta. Selles suhtes on Rock silma paistnud "koondise mängijad Tartusse" palgaralliga. Cramo on öelnud, et nemad sellega kaasa ei lähe. Eks kõigil klubidel on häid ja halbu aegu, praeguste otsuste tulemused on just sellised nagu nad on. Ei ole keegi teine süüdi, et palgalised mängijad on vigastatud ja tasuta mees on hetkel kõige tugevam. Ei Cramo võõrleegionärid, ei maksuamet ega ka jõuluvana.
Tamma13. november 2014, 10:35
No on ikka suurklubi, treener ei tea, klubi ei saa - kurat võtke end kokku ! istuge maha ja rääkige asi ära , mina küll ühtegi meest ei tea, kes ilma palgata tööle hakkaks ? äkki on Kriisas asi - las loll lõhub , isegi palka ei saa...
to Mõlemad13. november 2014, 10:32
Ole nüüd hea ja mine pese vannitoas nägu puhtaks ja ärka ülesse!Kaua sa oma unenäos veel elad kulla inimene?Reaalsus on see, et Doronin oleks pidanud juba aastaid tagasi tööle minema mitte lihtsalt tiksuma seal Rockis.Võhik oled sina kes sa sellest aru ei saa ja milles siis nagu Doronini töökus seisneb???Kas suvel maja treppi valades või?Sellised vanad nagu Doronin on ongi Eesti korvpalli surm.Mitte mingisugust ambitsiooni pole kuhugi kõrgemale jõuda vaid lihtsalt kuulata seda, kui Tein ütleb ta on kõva töömees kaitses!!!Sest Tein ju teab mis Tein!Doronin võiks seda ka kuulda võtta kui keegi kriitiliselt tema tegemistesse suhtub ja siis peeglisse vaadata ja mõelda!!! Kriisa on kõva mees ja temast on kahju, et asjad seal Rockis nii on läinud!!
asd13. november 2014, 15:24
tein oli ise samasugune mängija nagu doronin, taseme poolest võibolla veidi kõrgem
margus13. november 2014, 15:38
Doronin oli kahtlemata hea mängija ja meistriliiga tase on talle ka täna jõukohane. Kurb on see, et tal puudus ambitsioon Eestist välja murda ja ennast koondises tõestada. Linnuke on küll koondises kirjas, aga need olid ikka vähesed mängud võrreldes sellega, mis oleks võinud olla. Tein käis küll väljas proovimas, aga tundus, et tal ka päriselt selline ambitsioon puudus. Tasemelt kahtlemata kõvem mees.
Valgafänn13. november 2014, 10:03
Tule Valga -- Valka meeskonda. Hea lähedal käija.
Rocki Minister13. november 2014, 10:02
Me ei saa Marek'lt raha ära võtta, muidu on tal külmik tühi, Rihole see ei sobi.
Mõlemad13. november 2014, 09:51
on Rockile vajalikud mehed. Nii Doronin kui Kriisa. Kes viimase Rocki mängu ajal kuulas Tanel Teini kommentaare, saab aru, millest jutt käib. Küll Tanel teab, mida Tanel räägib. Võhikud peavad mängumeesteks ainult neid, kes punkte loobivad. Doronin on ju väga töökas kaitsemängija. Sama lugu oli ju Silver Leppikuga. Kui punkte ei viska, oled mõtetu mees. Aga kuidas Silver mängib kaitses, seda ei nähta...Mõnel on see Doronini sõimamine lausa elu mõtteks juba saanud. Kriisal on ka mõnikord halbu päevi, aga vajalik mees.
both13. november 2014, 11:58
Pigem on Kriisal mõnikord häid päevi.
Hähh13. november 2014, 08:40
Kui asi ikka nii mäda seal Tartu Bockis on siis võiks teised klubid käpa peale panna Vammile ?
Raplasse näiteks. Hea eeskuju noortele meestele.
kultuslik eeskuju13. november 2014, 12:00
Luuka 17:11-19 ainetel
Ja see sündis, kui Valmo oli minemas Tartusse, et ta läks Vao ja Iisaku vahelt läbi. Ja kui ta jõudis ühte alevisse, tulid talle vastu kümme noort narkarit, kes jäid eemale seisma. Ja nad tõstsid häält ja hüüdsid:“ Valmo, õpetaja, halasta meie peale!“ Ja neid nähes ütles Valmo neile: „Minge näidake end treeneritele!“ Ja sündis, et nad mineku ajal said puhtaks. Aga üks nende seast, nähes, et ta oskab nüüd palli põrgatada, tuli tagasi Valmot valju häälega ülistades ja langes silmili maha suure eeskuju - Valmo - jalge ette teda tänades.
arvamus13. november 2014, 07:38
Lööge Doronin minema ja ongi raha olemas.