Jalgpall

Võimuvahetus Eesti väravasuul? Peatreener Pehrsson valmistub Pareiko asendamiseks Aksaluga (9)

LISA KOMMENTAAR

MG14. november 2014, 12:32
Pareiko on oma oleku ja emotsionaalsusega selline mees, kes annab Eesti koondisele näo. Samas on staadionil tunda, et ta mäng on muutnud kuidagi ebakindlaks. Nagu oleks hirm eksida, eriti paistab see silma siis, kui talle tagasi mängitakse ning vastane peale tuleb. Need olukorrad lõpevad reeglina vastaste audisisseviskega.
k.14. november 2014, 11:53
Aksalul on paremad väljalöögid
lõpetage ära nüüd14. november 2014, 11:38
Venelaste ,eestlaste osakaal koondises pole küll mingi näitaja kuna kõik nad on eestlased passi järgi. Üsna selgelt on ikka Pareiko praegu esiväravavaht ,siin pole midagi arutada. Aksalu võib laulda hümni nii hästi kui tahes aga väravasuul on ta koguaeg ebakindel. Jääb mulje et palun ärge mulle palliga näkku lööge. Pareiko see eest ei karda midagi ja on valmis alati ka ülbeid vastaseid tutistama kui vaja. Aksalu asetaks kindlalt eesti koondise 4-ks või 5-ks numbriks. Pigem siis juba panna Meerits ja anda temale kogemusi. Aksalule kindel EIIII ! See hümni kaasa laulmine ei aita meid kui väravas seisab mingi pudrunäpp.
Pfaff14. november 2014, 11:28
Suht mittemidagiandev targutus Otilt. Kui 38 aastane vahetatakse 30 se vastu ,siis millal saab võimaluse 22 aastane Meerits ? Ja Londak tegi 2011 Dublinis ju sigahea mängu ja on Norra kõrgliigas kogu aeg platsil. Nii,et mõtteainet on .
14. november 2014, 10:58
palju on tõesti venelasi koondises, aga nad mängivad eesti eest! ja ka venekeelne publik, kes staadionil koondisemängu vaatavad, on eesti poolt. keda asi huvitab, teab nii eestlastest kui venelastest mängijaid, siin on üks ilus integratsioonikoht :P
Byron14. november 2014, 10:46
Play-off Iirimaaga oli 2011.
juhm14. november 2014, 10:40
Väravvaht ei saa olla ilma mängupraktikata. Aksalu oleks pidanud juba varem koondise väravas seisma.
Urmo14. november 2014, 10:19
See hymni teema on muidugi teema kyll. Norra mängu eel just jäi silma, et vene kutid absull ei liiguta suud hymni ajal. Isegi Kostja mitte. Antonov vahib sihukse vihase näoga nagu oleks tige, et hymni mängitakse. Pareiko ei laula, Zenjov ei laula. Morozov ainult laulis ja Artjunin ka proovis midagi, aga see vöis ka tunduda lihtsalt. Samas Mets laulab alati sydamest, nagu ka Klavan. Suhtumise märk? Yldse veits paljuvöitu on venelasi koondises. Eesti kutid on mökud ja pehmod. Varsti on meil ainult Ivanovid ja Petrovid koondises, oleme nagu Läti koondis. Lätlased vahepeal yldse ignoreerisid oma koondist, sest lätlasi oli ainult paar tykki. Meie tulevik?
Sven14. november 2014, 09:40
Hea valik! Ta laulab ka Eesti hümni avamisel kaasa!