Rapla Tyco tegevjuht Jaak Karp.Foto: ARNO SAAR
Korvpall
14. november 2014, 12:00

Rapla Tyco on alustanud uue mängija otsinguid!

Rapla korvpalliklubi tegevjuht: olime Zeidaksi minevikust teadlikud (4)

Rapla Tyco teatas eile lepingu peatamisest kanepit tarvitanud lätlasest korvpalluri Kristers Zeidaksiga, klubi tegevjuhi Jaak Karbi sõnul oldi mehe kirevast minevikust teadlikud.

Varasematel aastatel on Zeidaks distsipliinirikkumiste pärast välja heidetud nii Läti U20 koondisest kui ka USAs Mississippi State'i ülikooli korvpallimeeskonnast. "Olime teda värvates kõigest teadlikud," kinnitas Karp. "Samas saime infot, et ta on juhtunust õppinud ja viimase aasta-poolteise jooksul oluliselt muutunud. Paraku tundub, et Kristers on üks nendest, kes õpib ainult oma, mitte teiste vigadest."

Karbil on kahju, sest nii mängija kui ka tiimikaaslasena iseloomustab ta Zeidaksit ainult ülivõrdes. "Kuid oleme oma klubi mainet ehitanud 12 aastat. Meil on väga palju noori ja soovime nendele olla ainult positiivseks eeskujuks," märkis klubijuht.

Laupäeval tehtud dopingukontrolli tulemuste selgumiseni on leping Zeidaksiga peatatud, sest mees tunnistas ise kanepi tarvitamist. Rapla otsib samale kohale juba ka uut mängijat. "Oleme esialgu ooterežiimis. Kui dopingukontrolli tulemus tuleb negatiivne, on meil väga tõsine mõttekoht," lisas Karp.