Magnus Pehrsson on kindel, et Eesti koondislased San Marinot ei alahindaFoto: MATI HIIS
Jalgpall
14. november 2014, 16:42

Magnus Pehrsson: pole ohtu, et San Marinot alahindaksime

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson märkis päev enne EM-valikmängu maailma edetabelis viimast kohta jagava San Marinoga, et matšis väga kaitsvalt tegutseva meeskonnaga tuleb kasuks kevadistest Gibraltari-mängudest saadud kogemus.

San Marino – Eesti EM-valikmäng algab laupäeval Eesti aja järgi kell 19. Eestil on tabelis üks võit ja kaks kaotust, San Marinol kolm kuiva kaotust.

Magnus, Millega tegeles Eesti meeskond eile, päev pärast 1:0 võitu Norra üle?

Neljapäev oli ette nähtud taastumiseks. Enamik mängijaid külastasid musklite lõdvestamiseks basseini, mida oleme teinud suvest saadik. Need, kes mängisid Norra vastu vähe või üldse mitte, tegid ka jalgpallitrenni. Õhtul oli koosolek, kus edastasime meeskonnale analüüsi San Marino võistkonnast.

Kas San Marino on maailma kõige kaitsvam meeskond?

Ma pole kõiki maailma meeskondi näinud, aga nad on väga sarnased Gibraltarile. Nii mõttelaadi kui ka mänguviisi poolest. Kaks kevadist matši Gibraltariga tulevad meile seetõttu kasuks. Ilmselt on San Marino väga kaitsev, aga ennekõike sõltub kõik meist endist.

Kui palju muudatusi plaanid algkoosseisus võrreldes Norra-mänguga teha?

Ma ei avalda algkoosseisu, aga muudatusi ei tule palju, sest Norra vastu mängisime esimesel poolajal tõesti hästi. Meeskonnale anname koosseisu teada pärast õhtust treeningut. Väravavahi osas olen otsuse teinud.

Kas on olemas oht, et Eesti alahindab vastast?

Ma ei karda, et me San Marinot alahindame. Meeskond teab, et kolm punkti siit oleks aastale hea lõpp ning jätaks meid valikgrupis edasipääsu mõttes ellu. See tagab, et alahindamist ei ole.