Sport: Värsked spordiuudised Eestist ja välismaalt

Eesti jalgpall sai San Marinos valusa laksu vastu hambaid (4)

LISA KOMMENTAAR

17. november 2014, 15:29
Eesti jalgpall on hale nali
Rainer17. november 2014, 13:25
Ott peaks taevast maapeale tulema - see mäng näitab Eesti tegelikku taset. Tulemused riikide vastu, kes ilmselgelt alahindavad meid, kelle mängijad tulevad rasketest klubimängudest on petlikud.
Vaadake, kes Eestlastest ja kus mängivad. Viimati kukkus Teniste klubi esiliigasse, enamus mehi ei pääse väljakule jne.
Pigem pekas arutlema, miks Eesti pallimängude tase eemaldub raketikiirusel euroopa ja maailma tasemest. Nii madalal ei ole ükski pallimäng kunagi olnud
Enn Oja17. november 2014, 08:32
äki Eesti ooppis võjttles viigi vällja ?
artur17. november 2014, 08:26
eesti ajakirjandus on parim ikka, kui koondis võidab tõstetakse taevasse ning kui kaotab tambitakse niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mutta, ma pole juba ammu meie oma koondise fänn sest see ei ole jalgpall mida need inimesed mängivad( tehke jah mind maha et ma proovigu ise sinna koondisesse saada vms), ma räägin seda vaid kõrvaltvaatajana, mul on piinlik et need 11 ja enam inimest kes esindavad eestit jalgpallis nimetavad ennast jalgpalluriks(vabandan nende ees kes tunnevad end puudutatuna, ma vaid üldistan), eesti sport on midagi fenomenaalset, seda tõestab mitu näidet : Gerd Kanter, Kelly Sildaru, ei mäleta mis ta nimi oli aga üks pliks kes oli males üliosav jnejne, kuid need inimesed kes kutsuvad ennast jalgpalluriks selles hädises koondises võiks natuke koomale tõmmata, mitte olla hobune kellel on klapid lihtsalt silme ees ja minek ainult otse, MUL ON KÕRINI EESTI JALGPALLI KOONDISEST JA TEMA SITAST ESITUSEST, PALUN VÕTKE ENNAST KOKKU MEHED!!!!!!!!!!!!!!!
JA KINDLASTI ÕPPIGE JA LAULGE OMA MAA HÜMNI HINGEGA JA VALJUSTI, ÜKSKÕIK KUI SITT LAULUHÄÄL SUL ON. (ja jätke see muulaste jama, olen ise "muulane" ja valdan mõlemat keelt, kui tahad siis saad hakkama)