Augustas Peciukevicius.Foto: MARI LUUD
Korvpall
17. november 2014, 14:14

Tartu Ülikool/Rock jättis Augustas Peciukeviciuse homseks euromänguks koju

Tartu Ülikool/Rock peab homme korvpalli Eurochallenge'i sarjas B-grupi kolmanda kohtumise, kui Ungaris mängitakse sealse liiga lõppu kuuluva Körmendi vastu. Eurochallenge'is on ungarlased kogunud aga grupi parimana kaks võitu, Rockil on koos võit ja kaotus.

Rocki poolelt jääb kohtumisest eemale mängujuht Augustas Peciukevicius, keda Ungarisse kaasa ei võetudki. "Ta venitas eelmises eurosarjamängus Sofiaga sama reie lähendajalihast, mis talle juba ennem häda tegi. Lihases tekkis ülepinge ja otsustasime ta koju jätta. Nüüdseks on tal juba muidugi oluliselt parem kui pärast mängu ja usume, et järgmisel nädalal saab ta meid juba aidata," selgitas Rocki füsioterapeut Martin Vahimets Peciukeviciuse olukorda.

Leedulase ametivenna Tanel Sokuga on aga kõik korras ja ta saab homses matšis kaasa lüüa. Samas kohtumises Sofia Lukoil Academicu vastu sai ta löögi roietesse, ent tegi kaasa juba reedel Eesti meistriliigas Audentese vastu. Koos Peciukeviciusega harjutab Tartus eriprogrammi alusel keskmängija Joosep Toome, kes ravib põlve.

Teised mängijad on Vahimetsa sõnul praeguse seisuga homseks heitluseks valmis.