Sergei PareikoFoto: LAURA OKS
Jalgpall
17. november 2014, 15:41

Sergei Pareiko: Jordaaniat peame võitma!

Kohtumistes Norra ning San Marino vastu pingil istunud Eesti jalgpallikoondise väravavaht Sergei Pareiko sõnas, et pingilt oli viigimängu San Marinoga vaadata kurb. 

"Pidanuksime olema kannatlikumad ning võimalusi ära kasutama, kuid elu läheb edasi. Tulemus on ajalooline. Homse mängu Jordaania vastu peame võitma. Peame saama selle tunde tagasi, mis oli pärast võidumängu Norraga," rääkis Pareiko.

Väravavaht kinnitas, et Eestil on probleeme pisiriikide vastu. "Jordaania on tugevam, kui San Marino. Võib-olla sellest piisabki meile rohkem. Kaitsest rünnakule minek võtab meil kinni. Võib-olla on homne mäng sellevõrra lihtsam, et meil domineerida kindlalt ei lasta," sõnas ta.

Kuigi Jordaania on tulnud Eestisse B-koondisega, on ka eestlastel puudu paljud põhimehed. Täna lisandusid meeskonda uus võimalik debütant, 18aastane Henrik Pürg, ning FC Flora kaitsja Markus Jürgenson ning poolkaitsja Sergei Mošnikov.

"Neil on võimalus koondisekutset tõestada ning see ära kasutada. Kui nad hakkama ei saa, on teine asi. Peaasi, et keegi ei hakataks vinguma, et koondisekutset pole olnud ning mänguaega pole saadud," hindas Pareiko hetkeolukorda.