Korvpall

Ats Kuldkepp | NBA BLOGI: Kobe Bryanti isetsemine on endiselt vaatemänguline, aga muutub juba piinlikuks (8)

LISA KOMMENTAAR

amatöör20. november 2014, 13:49
Kuule Ats, artikli kirjutamine pole ikka sulle. Oletused, oletused, oletused ja ennekõike oma pealesurutud arvamus. Lähtu faktidest, mitte sellest, mida sina arvad. BTW, Kobet ja Jordanit ei tasu võrdlema hakata.
pallmall18. november 2014, 15:56
kobe ja jordani võrdluse võiks ikka ära jätta....kobeon äärmisel juhul jordani ketsipael...
Ats18. november 2014, 15:09
Siit saab välja lugeda, et golf on paras ajaviide invaliididele. Tuleb nõustuda :)
ma18. november 2014, 15:08
Päris mõttetu ja sisutühi postitus. Lakersi probleemid on siiski ebakompetentses juhtimises ja täiesti olematus kaitsemängus. Ma juba kolmandat aastat imestan, kuidas saab meeskond (kaitset mängib siiski ju terve meeskord, mitte vaid üks mees, eks?) sellist kehva kaitset näidata. Ei oska öelda, kas tõepoolest mehed ei oska/viitsi või on asi treeneris, kes neid kaitses mängima ei pane. Siit tuleb ka organisatoorne ebakompetentsus välja. Lisaks pole Bryanti kõrval ühtegi teist staari. Tiitlid on tulnud siiski koostöös teiste suurepäraste mängijatega (Shaq, Casol, kas või Fisher ja Odom jne). Hetkel on meeskonna komplekteeritus täiesti poolik. Peab olema ikka täielik korvpallivõhik arvamaks, et meeskonna ebaedu on põhjustatud ühe mängija nö isetsemisest. Loomulikult võtab Bryant vahel viskeid, mille vajalikkuse saab küsitavuse alla seade, aga tundub, et ta isegi on juba päris frustrueeritud sellest, et meeskonna üldine tase on pehmelt öeldes stt.
evsgg18. november 2014, 22:18
Meeskonda ei saanudki komplekteerida, sest esiteks võttis Kobe kogu raha omale ja teiseks ei tahtnud ükski korralik mängija koos Kobe'ga mängida, sest siis oleks nagu nii ainult pealtvaataja roll ja kogu pasaraha tuleks uue staari peale, sest Kobe on jumal ja tema ei eksi.
Lp NBA asjatundja Kuldkepp!18. november 2014, 13:14
Lugesin Teie artikli läbi ning suu jäi imestusest nii lahti et kokku panemiseks oli jõudu vaja rakendada käte abil.
Esiteks: Kuidas on võimalik kritiseerida ühte mängijat terve organisatsiooni ebaedus ?
Teiseks: Kui süüdistada kedagi, siis tuleb võtta ette daatumid ajavahemikust kuni tänaseni ja vaadata mis otsuseid on tehtud juhtkonnas.
Kolmandaks: Kontekstist välja võetud meeskonnakaaslaste intervjuud ei anna objektiivset tervikpilti antud olukorra kohta.
Neljandaks: Õhtulehele soovitus - enne järgmise blogiloo avaldamist võiks lasta sporti tundval inimesel tutvuda faktidega mitte hakkama suvaliselt lahmima.
PS! Kobe Bryant võtab tõesti palju viskeid enda peale ning statistikast peegeldub tõepoolest välja negatiivne näitaja, kuid mitmed faktorid nagu meeskondlik kaitse ning juhtkonna otsused on jäänud täielikult kajastamata.
Paluks jätta sport objektiiveks teemaks (isegi õhtulehes) , mitte toota suvalist teksti.
fdsfs18. november 2014, 14:41
"Iseasi, kas peksukoti staatuses olevate Lini-Boozeri sõnadel Bryanti hiiglasliku ja tihti pimeda, ainujumala kummardamisele pühendunud fännibaasi jaoks mingit autoriteeti on."
See lause on täpselt sinu jaoks seal artiklis.
Jan18. november 2014, 13:13
Õige jutt.Nii kaua kuni Kobe mängib niikaua ei saa Lakers ka korralikke vabaagente kuna tõesti kellegil asjalikel mängijatel pole isu mängida koos isetsejast tellise loopijaga.