Spordiblogi

Hugo Tipner | Spordikongressist (4)

LISA KOMMENTAAR

Poi24. november 2014, 14:24
Mitte ei saa aru, mida see segane jorisemine nüüd saavutada tahab.
Mitte et kõik hästi oleks aga22. november 2014, 21:56
arengukva osas said arvamust avaldada/ettepanekuid teha sporidalaliidud ja maakondlikud spordiliidud. Parem kava kui kavatus. Vähemalt tõmmatakse ühes suunas. Kas õiges, selgub hiljem.
aga 19. november 2014, 16:20
Aga olid ju igapäevatöös leheneegrid , tavaliselt vingatsid, mikrofonidega nende ees istunud valitud kolmikute küsitlejad.
Ei küsinud ei Simson ega Soonvald ega Rumm midagi arendavat, vaid imetlesid ennast mikrofon pihus.
Arengupeetus19. november 2014, 09:58
Ei toimunud isegi delegaatide regamist. Ajaloo mõttes puudub igasugune ülevaade, kes tegelikult kongressil osalesid. Delegaatidel sõnaõigust ei olnud. Ei saanud oma arvamusi Eesti Spordi ja tema juhtimise kohta viimase nelja aasta kohta üldse välja öelda. Puudus rdaktsioonikomisjon. Vastu ei võetud ühtegi otsust. Mingisugust hääletamist ei toimunud. Kõik oli tühipalsa mitte midagiütlev jututuba. Kuhu me olema välja jõudnud. Arengukava olevat olnud spordirahvale arutada. Pole küll seda kohanud, et kusagilgi spordiklubis oleks toimunud mingidki arutelu. Asjaga tegeles ainult ülikitsas töögrupp valitud isikutest ja ei rohkemat. Selliselt Eesti Sporti küll ei saa arendada. Pigem toimub teadlik arengupeetus