Rasmus MägiFoto: Stanislav Moshkov
Sport TV
19. november 2014, 16:59

ÕHTULEHE VIDEO | Rasmus Mägi: Iluvallas on minu jaoks tähtis loomulikkus (2)

Zürichis peetud kergejõustiku EMil hõbemedali võitnud 400 meetri tõkkejooksja Rasmus Mägi teenis täna Tradehouse ilukaubamajalt 7000 euro suuruse stipendiumi. Mägi tunnistas Õhtulehele, et meeletult moekas ta olla ei püüa.  "Iluvallas on mu jaoks samamoodi tähtis loomulikkus, naturaalsus. Vahel tuleb sõltuvalt kohast soengut sättida, seda ei juhtu aga väga tihti," muigas ta.

Tradehouse Ilukaubamaja avalikustas täna viis Eesti noort tippsportlast, kelle vahel läheb jagamisele 20 000 eurone stipendiumifond. Konkursile laekunud 130 taotluse seast valiti stipendiaatideks kergejõustiklased Rasmus Mägi ja Grit Šadeiko ning vehklejad Julia Beljajeva, Erika Kirpu ja Katrina Lehis.

"Mul on väga hea meel, et minu viimase suve pingutusi on märgatud. Laias plaanis läheb summa natuke suuremasse eelarvepotti, kõik on selle jaoks, et muuta treeninguid kvaliteetsemaks, kas laagrite näol, natuke kaasata rohkem treenereid või kaasata füsioterapeuti," sõnas Mägi. 

Vaata Õhtulehe videost, mida arvab Mägi kergejõustikuareenil patseerivatest tippkergejõustiklastest ning kas tal on oma meesiluideaal!